Μια ακόμα σημαντική δωρεά τροφίμων πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Το ξενοδοχείο Απολλώνια, ολοκληρώνοντας την λειτουργία του για τη φετινή τουριστική σεζόν, δώρισε όλα τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που είχε στη διάθεσή του για να δοθούν στους δικαιούχους του προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Άλλη μια δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας, από μια επιχείρηση που αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Κάθε δωρεά που γίνεται στο κοινωνικό μας παντοπωλείο, μια δομή που στηρίζεται στον εθελοντισμό και λειτουργεί συνεχώς από το 2011, μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.

Χαρά, γιατί διαπιστώνουμε ότι ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη δεν γνωρίζουν κρίση, αλλά και αισιοδοξία, γιατί βλέπουμε ότι αυτές οι προσπάθειες βρίσκουν συνεχώς και περισσότερους μιμητές.

Το έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη και δεν θα κουραστώ να το λέω: Ελπίζω κι εύχομαι αυτές οι δομές, σύντομα να πάψουν να είναι απαραίτητες.

Όσο όμως θα υπάρχει έστω και ένα συμπολίτης μας που θα έχει την ανάγκη τους, εμείς ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα του, με κάθε διαθέσιμο τρόπο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Απολλώνια για την πρωτοβουλία τους και ελπίζω το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου μας, καθώς και όλους τους εθελοντές που υποστηρίζουν με επιτυχία την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου».