Πείτε την αλήθεια. Ελάχιστοι από μας όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο, παρακολουθούμε την όμορφη αεροσυνοδό, για να μάθουμε πώς μπαίνει το σωσίβιο ή τι κάνουμε με τη μάσκα αέρα. Οι πιο πολλοί έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους εκείνη τη στιγμή.

Αυτό ακριβώς προσπάθησαν να αλλάξουν στις αερογραμμές της Νέας Ζηλανδίας. Γι\’ αυτό το λόγο επιστρατεύτηκε ο Πίτερ Τζάκσον (σκηνοθέτης του «Χόμπιτ» και του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»), όλα τα υπερφυσικά πλάσματα των ταινιών, καθώς και ο Ράνταγκαστ «ο Καφέ» (μάγος στην ταινία «Χόμπιτ»), ο Φίλι (νάνος στην ταινία «Χόμπιτ») και ο Φρόντο για να εξηγήσουν στους επιβάτες ό,τι ακριβώς χρειάζεται, για να έχουν ένα ασφαλές ταξίδι.
Εμπνευσμένοι από τις δυο μεγάλες τριλογίες, των οποίων η πλειονότητα των γυρισμάτων έχουν γίνει στη Νέα Ζηλανδία, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρίας Air New Zealand έφτιαξαν αυτό το βίντεο σαν το τελευταίο μέρος μιας δικής τους τριλογίας, με το κάθε επεισόδιο να κυκλοφορεί πριν από κάθε ταινία της τριλογίας «Χόμπιτ». Όλα στο βίντεο φωνάζουν «Μέση Γη» και εντείνουν την αγωνία των φίλων της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 17 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook