Την συνεργασία της με την εταιρεία Avance Rent A Car ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.
Μάλιστα για την φωτογραφία της επισημοποίησης της νέας συνεργασίας \”επιστρατεύτηκαν\” οι Τζίλβαν, Ιτούα, Μαχαμάτ και Μπανανά.
Η επίσημη ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την εταιρεία Avance Rent A Car, η οποία αποτελεί, πλέον, επίσημο χορηγό της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και θα φροντίζει για τις ασφαλείς μετακινήσεις ποδοσφαιριστών και συνεργατών της ομάδας μας.
Στη φωτογραφία, οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων, Γκόμες Βιέιρα Τζίλβαν,Μπερνάρ Ονάνγκα ΙτούαΆζρακ Γιασίν Μαχαμάτ και Γιάγια Μπανανά με αυτοκίνητα της εταιρείας Avance Rent A Car.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
H Avance Rent A Car ιδρύθηκε το 1992 και για περισσότερο από είκοσι χρόνια προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και εξελίσσει.
Το δίκτυό της αποτελείται από σταθμούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Σαντορίνη, Μύκονο, Σύρο, Κω, Τήνο, Πάτρα, Ναύπακτο, Αγρίνιο, Κέρκυρα.
Ο στόλος της ανανεώνεται συνεχώς, με γνώμονα τη ζήτηση της αγοράς για καινούρια και ασφαλή οχήματα, παρέχοντας επιλογές από επιβατικά 1000-2000cc, 4×4, mini van 7-9 θέσεων, fun cars και οχήματα πολυτελείας.
Η εταιρεία πρωτοστάτησε στη δημιουργία ειδικής κατηγορίας διαμορφωμένων mini-van για την ασφαλή μεταφορά ατόμων με αναπηρικά αμαξίδια.
Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας περιλαμβάνουν, εκτός από απλές μισθώσεις οχημάτων, τη μεταφορά ενός ή περισσοτέρων ατόμων, υπηρεσία σοφέρ και ενοικιάσεις μίας κατεύθυνσης (one way).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook