Κατά καιρούς έχουμε δει γυναίκες με πλούσια προσόντα να κάνουν ό,τι μπορούν για να προκαλέσουν, χρησιμοποιώντας τι άλλο… το σώμα τους! Αυτό όμως που έκανε ένα μοντέλο από το Λας Βέγκας, η αλήθεια είναι ότι μας άφησε άφωνους…

Ο λόγος για την Σάρα Χ, όπως είναι το ψευδώνυμο της, η οποία τράβηξε και ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο, που φαίνεται το στήθος της να χορεύει… Μότσαρτ!!! Ξέρω ότι σας είναι δύσκολο να το πιστέψετε όμως όπως μπορείτε να δείτε, το στήθος της εντυπωσιακής (ας είμαστε ειλικρινείς) κοπέλας κινείται συγχρονισμένα, στους ρυθμούς της «Μικρής Νυχτερινής Μουσικής» (Eine kleine Nachtmusik) του Μότσαρτ.

\"1414026368820_Image_galleryImage_http_instagram_com_saraon.JPG\"
\"1414026414052_Image_galleryImage_http_instagram_com_saraon.JPG\"
Το βίντεο όπως καταλαβαίνετε έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, συγκεντρώνοντας μέσα σε μόλις μια εβδομάδα 26 εκατομμύρια views! Και όλος αυτός ο χαμός έγινε για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα από το συγκεκριμένο βίντεο πήγαν στην έρευνα κατά του καρκίνου του μαστού. Το κορίτσι λοιπόν με τα πολλά τατουάζ και τα κοντά κατάξανθα μαλλιά, όχι μόνο έβαλε το λιθαράκι της στην προσπάθεια για την καταπολέμηση του καρκίνου, αλλά υπήρξε και απόλυτα ειλικρινής, αφού εξομολογήθηκε ότι το στήθος της είναι ψεύτικο (κάτι είχαμε καταλάβει, η αλήθεια είναι)!

\"1414026427295_Image_galleryImage_http_instagram_com_saraon.JPG\"
Μάλιστα, η πρώην στρίπερ (!), αποφάσισε μετά από όλα αυτά να νοικοκυρευτεί και να γίνει κορίτσι για σπίτι… Οπότε άφησε τα βράδια, τα ποτά και τα στριπτιτζάδικα και έγινε επαγγελματίας συγγραφέας (τώρα το τι θα γράφει δεν το ξέρουμε)!!! Η ίδια, η οποία είναι το πιο καυτό θέμα τις τελευταίες μέρες, σε συνέντευξή της δήλωσε πως πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι την κακοχαρακτήρισαν για το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που την απείλησαν για τη ζωή της.

\"αρχείο
«Οι περισσότεροι από αυτούς που λένε αρνητικά πράγματα για τον χαρακτήρα μου ή το παλαιότερο επάγγελμά μου, δεν καταλαβαίνουν πως το βίντεο αυτό είναι χιουμοριστικό και με μοναδικό στόχο να δείξω στον κόσμο το στήθος μου».

\"αρχείο
Δείτε το βίντεο…

\"αρχείο

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook