Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης σε συνάντηση με τα στελέχη του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ του Παραρτήματος Κρήτης, αποφάσισαν την συνεργασία μεταξύ τους , για τις δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής που παρέχονται από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για θέματα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά, εργασιακά, απασχόλησης-κατάρτισης και ενδυνάμωσης εργαζόμενων και ανέργων.

Στα πλαίσια της συνεργασίας στην αρχική σελίδα του ιστότοπου του Δήμου Πλατανιά www.platanias.gr έχει τοποθετηθεί σχετικός υπερσύνδεσμος που οδηγεί σε σελίδα με σχετικές πληροφορίες και φόρμες υποβολής ερωτημάτων (εναλλακτική διαδρομή: Αρχική» Ενημέρωση» Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης – Συμβουλευτικής Εργαζομένων – Ανέργων), μέσα από αυτόν θα μπορούν να παίρνουν υπεύθυνες απαντήσεις για τα ασφαλιστικά τους θέματα, για τα εργασιακά τους δικαιώματα καθώς και τις δυνατότητες απασχόλησης- κατάρτισης που δίνονται μέσα από διάφορα προγράμματα.

Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κρήτης τηλεφωνικά στο 2810343616 και ηλεκτρονικά στο kritiinediktio@inegsee.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook