Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων αναβιώνει η υπόθεση με κατηγορούμενο για πορνογραφία ανηλίκων κατά συνήθεια έναν 63χρονο, στον οποίο έχει επιβληθεί πρωτοδίκως ποινή κάθειρξης 7 ετών και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ, με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα.

Ο 63χρονος, είχε συλληφθεί την 19η Νοεμβρίου 2009 και αρχικά είχε υποστηρίξει ότι κατέβασε από το διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό, ισχυριζόμενος ότι δεν εγνώριζε ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται.
Απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου υποστήριξε ότι ενώ συμμετείχε σε φόρουμ στο διαδίκτυο είδε συγκεκριμένη διεύθυνση την οποία και επισκέφθηκε και εκεί βρήκε το πορνογραφικό υλικό το οποίο και κατέβασε προκειμένου στη συνέχεια να ενημερώσει για την ύπαρξή του τις διωκτικές αρχές της Αμερικής.

Είπε επίσης, ότι το υλικό αυτό που ο ίδιος είχε στον υπολογιστή του δεν διακινήθηκε μέσω του διαδικτύου σε τρίτους.
Ο 63χρονος διέψευσε συγκεκριμένα κατηγορηματικά ότι ο ίδιος διέθεσε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε τρίτους χρήστες του διαδικτύου είτε δωρεάν είτε από κερδοσκοπία, υποστηρίζοντας ότι αυτό μπορεί να διαπιστωθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ανατριχιαστικές εικόνες με παιδάκια! Ακόμα και δύο ετών!

Οι αστυνομικοί που επιλήφθησαν της σχετικής έρευνας σοκαρίστηκαν από τα όσα τερατώδη βρέθηκαν συγκεκριμένα στον υπολογιστή του 63χρονου.
Υπήρχαν τουλάχιστον 74 βίντεο, στα οποία εμφανίζονταν ανήλικα άτομα ηλικίας από δύο ετών περίπου και άνω σε σεξουαλική επαφή με άλλα ανήλικα άτομα, αλλά και με ενηλίκους!

Μερικά από τα βίντεο είναι ιδιαίτερης σκληρότητας, αφού αφορούν βιασμούς ανηλίκων από ενήλικους!
Οι αστυνομικοί εκτύπωσαν και προσκόμισαν δεκαεννέα σελίδες με μερικά στιγμιότυπα των videos πορνογραφίας ανηλίκων, που βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του κατηγορούμενου, που προκαλούν σoκ σε όποιον τα κοιτάξει.

newsit.gr από  dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook