Ο αρχηγός του ΟΦΗ πήρε το βραβείο του MVP για την εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι παρέλαβε αυτό του Best Goal της 7ης αγωνιστικής. Την απονομή έκαναν οι Νίκος Σατσάκης και Μαρία Ψυλλάκη με τους δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να τονίζουν ότι το πιο σημαντικό γεγονός θα είναι η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Μακρής: \”Αφιερωμένο σε όλο τον ΟΦΗ

Ο αρχηγός του ΟΦΗ παρέλαβε το βραβείο του MVP και έδωσε ήδη το σύνθημα για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Δείτε το video με τις δηλώσεις του Γιώργου Μακρή.

Αρχικά, ο Γιώργος Μακρής είπε: \”Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Όλη η ομάδα βοήθησε σε αυτό το βραβείο και το αφιερώνω σε όλους όσους αποτελούν κομμάτι του ΟΦΗ\”.

Παράλληλα, ο 30χρονος κεντρικός χαφ του ΟΦΗ κοίταξε μπροστά στρέφοντας την προσοχή όλων στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: \”Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό το βραβείο ήρθε και θέλω να ξεχάσουμε τη νίκη και να κοιτάξουμε αυτό που έρχεται με τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον είναι δυνατές όλες οι ομάδες και δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο. Εμείς τα κοιτάζουμε ξεχωριστά όλα\”.

Μερεμπασβίλι: \”Μέσω ΟΦΗ να επιστρέψω στην εθνική\”

Χαρούμενος, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, που πήρε το βραβείο του Best Goal τόνισε ότι ο ΟΦΗ είναι αφοσιωμένος στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι

Για το γεγονός ότι συνδύασε το πρώτο του παιχνίδι με τον ΟΦΗ με το βραβείο του καλύτερου γκολ της 7ης αγωνιστικής:

«Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα και κατάφερα να σκοράρω αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας που θα μας φανούν πολύ πολύτιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Έχουμε ήδη ξεχάσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό , γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνα με τον Αστέρα που είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες , και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και σε αυτό το ματς γιατί είναι σημαντικό για την ομάδα».

Για το αν μέσα από τις εμφανίσεις του με τον ΟΦΗ περιμένει να κληθεί εκ νέου στην Εθνική Γεωργίας:

«Ναι είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Αν παίζω καλά είναι μεγάλη τιμή για εμένα να με καλέσει και πάλι ο προπονητής στην Εθνική ομάδα της Γεωργίας με την οποία ήδη έχω παίξει 17 φορές.»

Για το γεγονός στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι ο ΟΦΗ έχει τα φόντα να παίξει στο EuropaLeague τόνισε:

«Είμαι ποδοσφαιριστής και η δουλειά μου είναι να παίζω και να κερδίζω σε κάθε αγώνα. Δεν είναι κακό να βάζουμε στόχους και πιστεύω ότι τόσο ο ΟΦΗ όσο και εγώ θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν φέτος.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook