Έντεκα δενδρύλλια κάνναβης βρήκαν αστυνομικοί σε ένα χωράφι στη Μεσσαρά. Σύμφωνα με την αστυνομία τα δενδρύλλια ανήκουν στον 59χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος συνελήφθη ενώ αναζητείται και ο 38χρονος γιος του.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθη, χθες (23.10.2014) το μεσημέρι, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, 59χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 38χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, χθες (23.10.2014) το πρωί, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε αγροτική περιοχή του ανωτέρω Δήμου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 59χρονου, έντεκα (11) δενδρύλλια κάνναβης (ύψους έως 2,20 μέτρα).

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook