Τα ποσά στο χρηματιστήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έχουν εκτοξευθεί και έτσι κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν και πλουτίσουν στην πλάτη διάσημων αθλητών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή της Ντέρμπι Κάουντι Μεντί Αμπαλιμπά, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές στην Αγγλία διότι παρίστανε τον ατζέντη του Γκαέλ Κακουτά και κάποιες φορές τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι!

Έτσι, ο 24χρονος από το Κονγκό Αμπαλιμπά κατάφερε να πείσει επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες σπιτιών, αφήνοντας χρέη, έχοντας συνολικά αποσπάσει 200.000 ευρώ!

Μάλιστα, ο πρώην άσος της Ντέρμπι συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς κίνησε αρκετές υποψίες με την ενοικίαση σπιτιού στο Μπερκσάιρ με 1.000 ευρώ την ημέρα! Τον Φλεβάρη του 2013 είχε συλληφθεί γιατί δεν πλήρωσε σε μαγαζί τα ποτά του που… έφταναν τα 32.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 6μηνη φυλάκιση και 150 ώρες κοινωνική εργασία. Όμως, συνέχισε το ίδιο τροπάριο και τελικά στη νέα σύλληψη του δύσκολα θα γλυτώσει την φυλακή, με το δικαστήριο να δίνει αρχικά αναβολή πριν αποφασίσει.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook