Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ με τα διοικητικά του ΑΟ Χανιά, φαίνεται ότι θα διαδραματιστεί την Παρασκευή (3/6). Αυτή τη μέρα έχει ορίσει σαν καταλυκτική η Κίνηση Φίλων ΑΟΧ για να τις παραχωρηθούν οι μετοχές και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ανάληψης της ΠΑΕ.

Την Πέμπτη(2/6) το βράδυ η Κίνηση εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Όπως είχε προαναγγείλει η Κίνηση Φίλων ΑΟΧ, στη γενική συνέλευση στις 09/05/2011, για υπό όρους ανάληψη της διοίκησης του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Χανιά, το Σάββατο 28/05/2011 προέβη σε ανακοίνωση δηλώνοντας ότι αποσύρει το ενδιαφέρον για να ηγηθεί μιάς προσπάθειας ώστε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Δεσμεύτηκε ότι εάν υπάρξει εναλλακτική πρόταση-λύση , θα παραταχθεί δίπλα τους με μόνο σκοπό το καλό της ομάδας και γενικότερα του τόπου.
Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την Κίνηση των Φίλων συνεχίζουν την προσπάθεια τους ώστε να βρεθεί λύση υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1/Παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. ΠΑΕ και ερασιτέχνη
2/Κατάθεση μετοχών μέχρι Παρασκευή 03/06/2011 στα γραφεία της ομάδας ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ανάληψης από την Κίνηση των Φίλων ΑΟΧ.
3/Επιβεβαίωση της οριστικής συμμετοχής στην αύξηση του Μ.Κ. από την Jet
Oil και τη συνεισφορά της στις άμεσες οικονομικές ανάγκες της ΠΑΕ».

Λευτέρης Αντωνακάκης


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook