Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας George A.Papandreos είναι στο Ηράκλειο. Κάποιοι κατ εντολήν του, του ετοιμάζουν φιέστα απόψε για πολλούς λόγους.

Κάποιοι ποντάρουν στην αδύναμη μνήμη μας.

Κάποιοι νομίζουν ότι ένας λαός που του κατέβασαν τα βρακιά με το έτσι θέλω ,του ξεπούλησαν την πατρίδα,του βίασαν την συνείδηση, του υποθήκευσαν το μέλλον για τα επόμενα 50 τουλάχιστον χρόνια, του έκλεψαν την ελπίδα και του απαγόρευσαν να ελπίζει και να ονειρεύεται, τον εξαπάτησαν και τον ξεγέλασαν κατά συρροή, μπορεί να αντέξει αυτά που σαν \”φίλος\” θα έρθει να μας πει.

Τι θα μας πει σήμερα;

Θα μας πει (φαντάζομαι στην δύσκολη γι αυτόν γλώσσα,στα Ελληνικά τα οποία πολλές φορές προσπαθεί να μιλήσει)…. ότι \”δεν μπορούν κάποιοι να ασελγούν πάνω μας\”… ποντάροντας στη κακή μνήμη μας, και ότι θα πρέπει να τον αναστήσουμε για να μας σώσει πάλι…

Λες και θα ξεχάσει ποτέ ο λαός τον ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ του, και τον ΞΕΠΟΥΛΗΤΗ της Πατρίδας.

Αν δεν υπάρχει δικαιοσύνη να τον καταδικάσει , ας τον δικάσουμε με επιείκεια όλοι εμείς στην ψυχή και την συνείδηση μας… γιατί ίσως τελικά το μυαλό του δεν τον βοηθά…

Η σελίδα για τον Γιωργ-ΑΚΗ (!!!) έχει κλείσει.

Ξέρουμε καλά πλέον γι αυτόν,τους φίλους του,την οικογένεια του.

Περάσανε ανεπιστρεπτί οι εποχές που μας πουλούσαν φτηνή ΠΑΡΑΜΥΘΑ και την αγοράζαμε πανάκριβα.

Και ειδικά εδώ στην Κρήτη που τόσο αγαπούν (είδαμε τι καλό κάνανε για την Κρήτη μας οι δυο γενιές Παπανδρέου). 

Απόψε κάποιοι θα πάνε να τον χειροκροτήσουν. Δείτε τους. Να τους θυμάστε καλά. Ζουν άλλωστε ανάμεσα μας.

Είναι και εκείνοι όχι μόνο αμετανόητοι αλλά συνένοχοι στο έγκλημα κατά της Πατρίδας του Έθνους και του Λαού.

Υπό άλλες συνθήκες ο ΓΑΠ θα \’πρεπε να ναι ανεπιθύμητος στο νησί. Όμως η Κρητική λεβεντιά και η φιλοξενία δεν θα το επιτρέψει.

Άλλωστε ακόμα και τα ονόματα κάποιων δρόμων ανήκουν ακόμα στην οικογένεια του παρά τις αντιδράσεις του κόσμου να αλλάξουν όνομα.

Βλέπετε το όνομα όπως πολλοί υποστηρίζουν έχει λεκέδες κι είναι συνδεδεμένο, με τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.

Συνδέθηκε με διεθνείς τοκογλύφους και κατακτητές του τόπου μας στην σύγχρονη και ανείπωτη εθνική μας τραγωδία

Είμαστε τόσο δημοκρατικοί και ανοιχτόμυαλοι που ακόμα κι αυτό που θα γίνει απόψε υπό την μορφή φιέστας των χειροκροτητών του θα το ανεχτούμε αλλά δεν μπορούμε να το καταπιούμε.

Ο ΓΑΠ είναι εδώ και μας απειλεί ξανά. Θέλει να μας σώσει…

Κωνσταντίνος Γ. Συλιγάρδος
Δημοσιογράφος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook