Οι φημές κάνουν λόγο για πρόβλημα της Παναχαϊκής με την  φορολογική της ενημερότητα και με τον Πλατανιά να καραδοκεί για ένσταση αφού έχει έννομο συμφέρον. Η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναγράφονται όλες οι ενέργειες στις οποίες θα προβεί για να αναδείξει τη δολιοφθορά που διαπράκτηκε τις βάρος της, όπως αναφέρει.

Επίσης στην ανακοίνωση γίνεται σχόλιο και για την ΠΑΕ Πλατανιάς για την οποία η Παναχαϊκή σχολιάζει ότι αντιμετωπίζει με «κωμική διάθεση» τα περί ενστάσεως από τη χανιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της ανάδειξης της δολιοφθοράς η οποία διαπράχτηκε εις βάρος των συμφερόντων της θα προβεί στις παρακάτω ενέργειες :

1) Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι, λόγο των ανειλημμένων υποχρεώσεων του προέδρου, θα καταθέσει μήνυση τόσο κατά του αυτουργού της πράξεως όσο και κατά του υπαλλήλου της ΕΠΟ, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του.

 2) Θα καταθέσει αίτηση στο Υπουργείο Οικονομικών, στην επιθεώρηση εφοριών Αττικής και στην επιθεώρηση εφοριών Αχαΐας για την διενέργεια κατεπειγόντως έρευνας και την σύναξη πορίσματος το οποίο θα αναδείξει την έλλειψη οποιασδήποτε ευθύνης της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

 3) Σήμερα το πρωί η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζήτησε να λάβει μέχρι το μεσημέρι αντίγραφο της φορολογικής της εικόνας από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και 31 Μαΐου 2011 ώστε να αποδείξει ακόμα και στον τελευταίο κακόπιστο ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν οφείλει στην εφορία, ούτε τότε ούτε και τώρα, αλλά ούτε και τον Ιανουάριο του 2011 ούτε ένα ευρώ.

 4) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζήτησε την χορήγηση της ίδιας βεβαιώσεως και από το ΙΚΑ.

 5) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζήτησε και έλαβε από την ΕΠΟ, ότι από τον Ιανουάριο του 2009 έως σήμερα, δεν έχει μια προσφυγή εις βάρος της για οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.

 Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διάβασε σε μερίδα του τύπου ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα καταθέσει ένσταση κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή και αυτή αντιμετωπίζει με κωμική διάθεση αυτά τα δημοσιεύματα, αφού η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων δεν έχει την δυνατότητα για καμία ένσταση.

 Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να τονίσει ότι οποιοσδήποτε τολμήσει να εκμεταλλευτεί αύτη την επιπολαιότητα και την δολιότητα του οποιουδήποτε τρίτου έβλαψε ηθικά τα συμφέροντα της, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

 Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου που έφτιαχναν πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες και έχουν εκατοντάδες προσφυγές γιατί δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους ποδοσφαιριστές τους και δηλώνει πως οποιοσδήποτε προσπαθήσει να την εντάξει σε αυτήν την κατηγορία ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιριών θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο.

 Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πρώτη ξεκίνησε αυτόν τον έλεγχο και για αυτό το λόγο θα είναι ιδιαίτερα σκληρή απέναντι σε αυτούς που θα θίξουν αυτήν και τα συμφέροντα της.

 Η ΠΑΕ Παναχαϊκή τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν οφείλει ούτε 1 ευρώ πουθενά και αυτό που έγινε εις βάρος της εάν δεν είναι επιπολαιότητα και είναι δολιότητα θα τιμωρηθεί πολύ αυστηρά».

                                                                               

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook