-Μικρότερη των προσδοκιών η προσέλευση του κόσμου την Παρασκευή στο Ατλαντίς. Συνολικά, δεν ξεπερνούσαν τους 200 αυτοί που επέλεξαν να παρακολουθήσουν την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

-Πολλές οι αναφορές απο τους ομιλητές -και από τον ίδιο τον πρωην πρωθυπουργό- στη σχέση που έχει αναπτυχθεί διαχρονικά ανάμεσα στην οικογένεια Παπανδρέου και τους Κρητικούς.

-Σαν να μου φαίνεται όμως πως ο κόσμος γύρισε την πλάτη του. Και πως αυτή η σχέση έχει διαρραγεί για τα καλά. Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωην πρωθυπουργός να υπαραμυνθεί του μνημονίου.

-Ένθερμος ήταν ο πολύ σύντομος χαιρετισμός και του Περιφερειάρχη Κρήτης. "Μαζί να ενώσουμε δυνάμεις, αγώνες και αγωνίες, το οφείλουμε στο τόπο και τα παιδιά μας" κατέληξε ο κ. Αρναουτάκης καλώντας στο βήμα τον κ. Παπανδρέου.

-Τουλάχιστον 10 λεπτά έκανε να αποχωρήσει ο πρώην Πρωθυπουργός από το Ατλαντίς. Αν και όπως γράψαμε παραπάνω ο κόσμος δεν ήταν πολύς, ωστόσο χαιρετούσε σε κάθε βήμα του καθώς αποχωρούσε απο το χώρο.

-Μια μικρή μερίδα απο τους πολίτες που βρέθηκαν στο Ατλαντίς κατέληξαν στο τέλος να συζητουν ακριβώς έξω απο την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής κ. Πετσάλνικο.

-Πάντως η βροχή δεν αποτελεί και την πειστικότερη δικαιολογία για τη χαμηλή προσέλευση...

Λ.Σ.