Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλη Βαμιεδάκη.

Η συζήτηση μεταξύ του Υφυπουργού και του κ. Βαμιεδάκη περιστράφηκε γύρω από τα θέματα τουρισμού και συγκεκριμένα γύρω από τις προωθητικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.

Στη βάση αυτή εξετάστηκαν διάφορες προτάσεις ενώ και οι δύο συμφώνησαν πως χρειάζεται στενή συνεργασία μεταξύ της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας Κρήτης στα θέματα του τουρισμού, που αποτελεί ειδικά τα τελευταία χρόνια την κορωνίδα της ανάπτυξης της οικονομίας του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την διευκόλυνση των επενδύσεων, τον συνεχή εμπλουτισμό του Τουριστικού Προϊόντος με την ανάπτυξη των Ειδικών & Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού, τη διασφάλιση της ποιότητας στις υποδομές και τις υπηρεσίες του Τουρισμού καθώς και την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό με τη δημιουργία νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook