Οι Χανιώτικοι δρόμοι δεν φημίζονται για τις καλοτεχνίες τους. Τα μπαλώματα και το απαράδεκτο οδόστρωμα είναι κανόνας.

Σε ένα τέτοιο οδόστρωμα η βροχή έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα. Πρώτον, γιατί διατί δίνει το… τελειωτικό χτύπημα στα σημεία που \”παραπαίουν\” και δεύτερον γιατί τα καμουφλάρει.

Γι\’ αυτό προσοχή στους δρόμους των Χανίων καθώς το χώμα σε αρκετές λακούβες υποχώρησε με το βρόχινο νερό το οποίο στη συνέχεια καλύπτει τα σημεία με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μην αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για λακκούβες.

Η λακούβα που φαίνεται στη φωτογραφία και βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, πριν τον Κλαδισό, είναι απόλυτα καμουφλαρισμένη από το νερό της βροχής.

Μοιάζει αθώα αλλά δεν είναι καθώς είναι τόσο βαθιά που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα λάστιχα και τις ζάντες των αυτοκινήτων των διερχόμενων οδηγών που δεν είναι εύκολο να καταλάβουν ότι πρόκειται για επικίνδυνη λακούβα.

\"\"

\"\"

\"\"

Αυτός ήταν μάλιστα και ο λόγος που η αστυνομία τοποθέτησε κορδέλα και δυο προειδοποιητικούς κώνους, προκειμένου οι οδηγοί να αποφεύγουν να περνούν από το σημείο μέχρι ο δήμος Χανίων να στείλει συνεργείο για να τη φτιάξει.

Η λακούβα βρίσκεται μπροστά από στάση λεωφορείων.

\"\"

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook