Ο ΟΦΗ δεν έδωσε συνέχεια στις νίκες, έκανε τραγικά αμυντικά λάθη και γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-3.
Τα πολλά και τραγικά λάθη στην άμυνα του ΟΦΗ έφεραν μια κακή ήττα από τους Αρκάδες που ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα παιδικά λάθη στην άμυνα παίρνοντας μια μεγάλη νίκη. Λάθη που ο ΟΦΗ πλήρωσε αφού και τα τρία γκολ του Αστέρα Τρίπολης ήταν δώρο από τους παίκτες του Γκατούζο: Στο 8\’ ο Μιλιάζες κάνει χαζό πέναλτι στον Γιαννιώτα, στο 59\’ ο Αντελέγιε χάνει την μπάλα και σκοράρει ο Μάσα ενώ στο 62\’ ο Τσοκάνης σηκώθηκε μόνος στην περιοχή του ΟΦΗ διαγράφοντας το τελικό 2-3.
Παρότι ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως με το γκολ – φάουλ του Κάρλος Μιλιάζες, τα δύο δώρα της άμυνας έφεραν την δεύτερη ήττα στο Ηράκλειο. Πέρα πάντως από τα λάθη της άμυνας του ΟΦΗ, δεν υπήρχε συνοχή στην μεσαία γραμμή και την επίθεση – στοιχεία που έλειπαν από τους παίκτες του Γκατούζο. Ο ΟΦΗ που πέραν του γκολ δεν κατάφερε να βγάλει κάποια ιδιαίτερη φάση και μετά την ήττα παραμένει στην πίεση έχοντας 9 βαθμούς μετά από 7 παιχνίδια.
Ο ΟΦΗ μείωσε σε 2-3 με κεφαλιά του Μερεμπασβίλι στο 87ο λεπτό μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι όμως δυστυχώς δεν μπόρεσε να γυρίσει ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο και γνώρισε την ήττα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook