Για πρώτη φορά ο Πλατανιάς νίκησε την Κέρκυρα και με το σπουδαίο \”διπλό\” στο νησί των Φαιάκων με σκορ 2-1, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” -που ήταν ντυμένοι \”βιόλα\”- του Γιάννη Χριστόπουλου παρά τις απουσίες που είχαν με πολύ καλή τακτική κατάφεραν να κάνουν τη ζημιά στον ΑΟΚ και να φύγουν με μία υπερπολύτιμη νίκη. 
Στο 15\’ ο Ναζλίδης ευστόχησε στο πέναλτι, που δόθηκε για χέρι του Μπεν Σαμπάτ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 25\’ με τον Μαρκόφσκι. 
Το σπουδαίο \”διπλό\” έδωσε στο 58\’ ο Αγκιλέρα με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας.
Τα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε από αυτό το ματς για τον Πλατανιά, που έχασε με τραυματισμό τον Κουλιμπαλί στο 30\’ και είχε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τραυματισμό τον Τέτε να συμπληρώνει απλά την ενδεκάδα.

Φάσεις-γκολ

10’ Σουτ του Τζίλβαν άουτ.
15’ ΓΚΟΛ: Ο Ναζλίδης ευστοχεί σε πέναλτι για το 0-1. Η παράβαση δόθηκε για χέρι του Μπεν Σαμπάτ σε κεφαλιά του Τζίλβαν, από σέντρα του Κουλιμπαλί.
25’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Γκόμες, ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1.
45+1’ Σουτ του Ομπράντοβιτς άουτ.
47’ Σουτ του Ζορμπά καταλήγει στον Χαβίτο, το πλασέ του οποίου διώχνει σωτήρια στη γραμμή ο Μπανανά.
49’ Καλό σουτ του Τσουράκη από πλάγια θέση καταλήγει άουτ.
54’ Ο Ομπράντοβιτς με ψαλιδάκι βρίσκει τον Ζορμπά, που από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ.
58\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Ζαραδούκα, κεφαλιά του Τσουράκη, ο Αποστολόπουλος έκανε το γύρισμα και ο Αγκιλέρα πλάσαρε με τη μπάλα να κοντράρει και στον Βενέτη και να καταλήγει στα δίχτυα (1-2).
65’ Διαμαρτυρίες της Κέρκυρας για κράτημα του Ζαραδούκα στον Χαβίτο.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς (71\’ Κόντος), Γκόμες, Μπεν Σαμπάτ, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς (71\’ Καϊκούτ), Κανακούδης, Ανδρεόπουλος (61\’ Ρόχας).
Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί (30\’ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Μαχαμάτ, Ναζλίδης (72\’ Τέτε), Τσουράκης, Ζαραδούκας (79\’ Μενδρινός), Τζίλβαν.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook