Για άλλη μια φορά, άγνωστοι έβαλαν στο \”μάτι\” τις μπαταρίες των φορτηγών του Δήμου Χανίων και της ΔΕΥΑΧ που σταθμεύουν στο αμαξοστάσιο των Τεχνικών Υπηρεσιών, στην περιοχή της Χαλέπας.
Σήμερα τα ξημερώματα διαπιστώθηκε ότι είχαν κλαπεί τέσσερις μπαταρίες απο οχήματα της ΔΕΥΑΧ, εκ των οποίων τα δύο ήταν αποφρακτικά.
Ανάλογες κλοπές έχουν συμβεί και άλλες φορές με αρκετά υψηλό κόστος για τον Δήμο καθώς φαίνεται πως οι δράστες διευκολύνονται απο το ότι ο χώρος είναι αφύλακτος, αν και δίπλα βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηροκομείου και η περιοχή είναι κατοικημένη.

Πάντως η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κα Νίκη Αποστολάκη, είπε στο Flashnews.gr πως επειδή και στο παρελθόν είχαν συμβεί διαρρήξεις και βανδαλισμοί στο ίδιο σημείο, η ΔΕΥΑΧ σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων σκοπεύουν να πάρουν μέτρα, όπως η τοποθέτηση καμερών κλειστού κυκλώματος.

Στο μεταξύ υποβλήθη μήνυση κατα αγνώστων και το θέμα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, αστυνομικοί της οποίας, το πρωί πήγαν στο σημείο και ερεύνησαν για στοιχεία και αποτυπώματα που ίσως να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Ναπολέων Σαραντίδης
[email protected]

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook