Σε ανοικτή συνέλευση, που διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00 μ.μ στο ΕΚΗ, καλεί πολίτες, φορείς και συλλογικότητες η Πρωτοβουλία Πολιτών κατά του ΕΝΦΙΑ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Η πρώτη συνάντηση των φορέων του Ηρακλείου, οι οποίοι πήραν την πρωτοβουλία συντεταγμένα να εκφράσουν την δικαιολογημένη αγανάκτηση όλης της κοινωνίας απέναντι στην φορολαίλαπα, ενάντια στον πρόδηλα άδικο, παράλογο και αντισυνταγματικό φόρο επί των ακινήτων, κατέληξε και συνδιαμόρφωσε ένα κοινό ψήφισμα καταγγελίας του ΕΝΦΙΑ με σαφές αίτημα την κατάργηση του και την δημιουργία ενός δίκαιου και αναλογικού προς την φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων κλιμακωτού φορολογικού συστήματος τόσο για την μεγάλη ακίνητη περιουσία όσο και για την εν γένει φορολόγηση τους.

Παράλληλα όλοι οι φορείς συμφώνησαν να εντείνουν τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, δεσμευμένοι για περαιτέρω ενέργειες διεύρυνσης του εγχειρήματος και ανοίγματος στην κοινωνία.

Στα πλαίσια αυτής της απόφασης καλούμε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00 μ.μ στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων σε ανοικτή συνέλευση, όλους τους πολίτες, φορείς, συλλογικότητες, όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στην κοινή μας προσπάθεια για δημιουργία ενός μετώπου απέναντι, στην συνεχή αφαίμαξη, τις μειώσεις μισθών, τις μειώσεις όλων των συντάξεων απέναντι στην άδικη, υπερβολική και ασφυκτική υπερφορολόγηση, στην διάλυση της Υγείας, της Παιδείας και της Αγροτιάς.

Σκοπός είναι να τοποθετηθούν όλοι για τα κρίσιμα αυτά ζητήματα να συζητήσουμε για τον σχεδιασμό των επόμενων ενεργειών, αλλά και να συνδιαμορφώσουμε ως κοινωνία όλες αυτές τις προτάσεις για την ανατροπή της οικονομική αβεβαιότητας, προτάσεις που οι κυβερνώντες και κόμματα οφείλουν να εφαρμόσουν. \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook