Ο 51χρονος οδηγός λεωφορείου Andrew Hollalnd, δικάστηκε για κατοχή ακραίου πορνογραφικού υλικού το 2009 και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. 
Το δικαστήριο έκρινε ότι το βίντεο που είχε στην κατοχή του ο άντρας και έδειχνε μια γυναίκα να κάνει σεξ με μια τίγρη ήταν «σκληρό πορνό» και έκανε χρήση του αντίστοιχου αυστηρού νόμου που υπάρχει στη Βρετανία από το 2009.
Ο άντρας έχασε τη δουλειά του, έπεσε θύμα λεκτικής κακοποίησης και αναγκάστηκε να μετακομίσει εξαιτίας της καταδίκης στο δικαστήριο, που όμως ήταν άδικη. Και αυτό γιατί μια προσεκτικότερη ματιά στο βίντεο αποδείκνυε ότι δεν επρόκειτο για αληθινή τίγρη, αλλά για έναν άντρα ντυμένο με στολή τίγρης!
Το δικαστήριο ανακάλεσε την απόφαση εναντίον του 51χρονου τον Ιανουάριο του 2009, αλλά ο ίδιος, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Independent, είχε ήδη πάθει μια καρδιακή προσβολή, ενώ εξαιτίας της καταδίκης και του διασυρμού που υπέστη, έχασε για ένα χρόνο και κάθε επαφή με την κόρη του.
Ο 51χρονος υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν είδε όλο το βίντεο και το μοιράστηκε για αστείο με τους φίλους του, χωρίς να φαντάζεται τις διαστάσεις που θα έπαιρνε το θέμα. Όταν οι δικαστές επανεξέτασαν την υπόθεση και ξαναείδαν με προσοχή το επίμαχο βίντεο, πρόσεξαν ότι προς το τέλος η τίγρης είναι ένας άντρας που μιμείται τον «Τόνι τον Τίγρη», που είναι επάνω σε συσκευασίες δημητριακών και φωνάζει «That\’s grrrrrreat!», (Αυτό είναι υπέροχο)…
Τώρα οι συνήγοροι του 51χρονου οδηγού δηλώνουν ότι θα απευθυνθούν σε Ανώτατο Δικαστήριο για να δικαιωθεί πλήρως ο πελάτης τους για την βλάβη που υπέστη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook