Τον πρόεδρο του συνδικάτου Οικοδόμων καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Κινηση Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΗ και σε συνέχεια της καταγγελίας αναφορικά με τις μετακινήσεις στην Αθήνα των συνδικαλιστών του ΚΚΕ(δείτε εδώ).

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου (που να σημειωθεί ότι μετέχει με 7 από τις 15 έδρες στο Δ.Σ.) καταγγέλλει τον Πρόεδρο του συνδικάτου, κ. Γωνιαννάκη Γιάννη, ο οποίος παραβιάζοντας μία σειρά καταστατικών διατάξεων, απέφυγε να τοποθετηθεί στις σοβαρές καταγγελίες που τέθηκαν στην Γενική Συνέλευση του συνδικάτου μας, την περασμένη Παρασκευή.

Ο εν λόγο «συνάδελφος» με ύφος αλαζονικό και αυταρχικό, αρχικά «αυτοδιορίστηκε» Πρόεδρος της Γεν. Συνέλευσης και κατόπιν αρνήθηκε να θέσει το ζήτημα που καταγγείλαμε δημόσια και αφορούσε την κάλυψη εξόδων στελεχών του «ΠΑΜΕ» με χρήματα του συνδικάτου Οικοδόμων, στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Σε σοβαρές καταγγελίες που τέθηκαν όπως αυτή, του μέλους της Διοίκησης συναδέλφου Τσιγκένη Γιώργου, ότι μόνο το τελευταίο διάστημα το ταμείο του συνδικάτου έχει «μειωθεί» πάνω από 30.000 €!!, και στο γεγονός ότι είχαμε συμφωνήσει σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του σωματείου μας, την συμμετοχή όσων επιθυμούσαν σε συλλαλητήριο στην Αθήνα αλλά με δύο βασικές προϋποθέσεις, να μην είναι κομματική – με σημαίες του Συνδικάτου και όχι των κομμάτων και η μετακίνηση θα γινόταν με ιδία έξοδα.

Αποδείχτηκε ότι και κομματικό ήταν το συλλαλητήριο και η πρόθεση του Προεδρείου ήταν να μεταφερθούν με έξοδα του συνδικάτου, ο κ. Γωνιανάκης απέφυγε να τοποθετηθεί.

Όμως η αλαζονική στάση του παραπάνω “συνάδελφου” δε σταμάτησε μόνο εκεί αλλά ξεπέρασε κάθε όριο, όταν αφού λασπολόγησε τον Γεν. Γραμματέα του ΕΚΗ συνάδελφο Στέλιο Βοργιά, δεν του έδωσε τον λόγο να τοποθετηθεί και διέταξε, (αν είναι να δυνατόν!!), να απομακρυνθεί από την αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του ΕΚΗ!!.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων έχει υπάρξει πάντα μπροστάρης στους Δημοκρατικούς αγώνες της χώρας και δεν πρέπει να επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές που αμαυρώνουν την Ιστορία του.

Έως τώρα μόνο η χούντα των Συνταγματαρχών είχε διατάξει κάτι ανάλογο και από την περασμένη Παρασκευή και ο κ. Γωνιαννάκης.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την παραπάνω συμπεριφορά του εν λόγω «συναδέλφου», ενώ η παράταξη μας θα συνεδριάσει για να αποφασίσει, τις περεταίρω κινήσεις του σήμερα το απόγευμα.\”

Πριν από λίγο σε καταγγελία κατά του κ. Γωνιανάκη προέβη και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΚΗ(δείτε εδώ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook