Ο τρίτος στη διαδοχή του θρόνου, Καρλ Φίλιπ, ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τον Ιούνιο την Σοφία Χέλγκβιστ, μία γυναίκα που ολόκληρη η χώρα την έχει απολαύσει γυμνή.


Την… δική της Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως θα αποκτήσει η Σουηδία. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας και τρίτος στη διαδοχή του θρόνου, Καρλ Φίλιπ, ανακοίνωσε κι επίσημα ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα παντρευτεί με την  εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Χέλγκβιστ.

\"\" 

\"\" 

\"\"

Και η Σοφία, όπως και η Κέιτ είναι μία κοινή θνητή, ενώ η σχέση της με τον Σουηδό πρίγκιπα είχε επίσης προκαλέσει τριγμούς στο παλάτι.

Ωστόσο, η Σοφία είναι μία πολύ πιο… τολμηρή επιλογή από την Κέιτ Μίντλετον, που πλέον είναι η δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ο λόγος; Το «αμαρτωλό» της παρελθόν. Ολόκληρη η Σουηδία την έχει απολαύσει σε αισθησιακές πόζες με μικροσκοπικά εσώρουχα, αλλά και σε άλλες «ιδιαίτερες» στιγμές, καθώς συμμετείχε στο reality show «Paradise Hotel».

Σε αυτό το σόου, μάλιστα, της άρεσε να κυκλοφορεί ημίγυμνη -χωρίς να νιώθει άβολα για τις κάμερες-, ενώ απολάμβανε αισθησιακό μασάζ από τους συμπαίκτες της. Και δεν ήταν μόνο οι τόπλες εμφανίσεις της που θα μείνουν αξέχαστες, αφού η Σοφία ήταν τόσο… παιχνιδιάρα που έχει φιλήσει στο στόμα και σε ζωντανή μετάδοση την τρανσέξουαλ Τζένα Τζέιμσον.


\"\" 

\"\"

\"\"
Ετσι, όταν πριν τέσσερα χρόνια έγινε γνωστή η σχέση του  Καρλ Φίλιπ με το μοντέλο εσωρούχων που ουκ ολίγες φορές έκανε ερωτικά σόου σε κλαμπ, ολόκληρη η βασιλική οικογένεια είχε σκανδαλιστεί.

Η βασίλισσα Σύλβια, δε, είχε τόσο εξοργιστεί, που δήλωνε στον κύκλο της, ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ την είσοδό της στην οικογένειά της, παρόλο που και η ίδια όταν παντρεύτηκε τον πατέρα του Καρλ Φίλιπ ήταν μία απλή ξεναγός.

Ωστόσο, φαίνεται πως παρά τις αντιρρήσεις αυτή σχέση θα φτάσει μέχρι την εκκλησία και ακόμη πιο μακριά. 


\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

«Ανυπομονούμε για τον γάμο μας, που θα γίνει στα μέσα Ιουνίου, όταν η Σουηδία είναι πολύ όμορφη. Είμαστε ενθουσιασμένοι», έγραψε στη σελίδα του στο facebook το ζευγάρι, αναρτώντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους.

Ο 35χρονος και η 29χρονη γνωρίστηκαν σε τουριστικό θέρετρο και όλοι στην αρχή πίστευαν πως η σχέση τους δεν θα κρατήσει για πολύ. Ομως, διέψευσαν όλες τις προβλέψεις και τις… κακές γλώσσες.


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook