Η Ελλάδα είναι ένας τόπος με μοναδικές ομορφιές, είτε αφορούν το βουνό, είτε την θάλασσα. Το εξαιρετικό κλίμα, τα τοπία άγριας ομορφιάς, η μνήμες της ιστορίας που διαποτίζουν κάθε σπιθαμή της ελληνικής γης, κάνουν μοναδικά τα τοπία της.

Σε ένα τέτοιο τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, στην ένδοξη Μακεδονική γη, βρίσκεται και το ξενοδοχείο Ναϊάδες.

Το όνομα Ναϊάδες παραπέμπει στις Νύμφες των γλυκών νερών, πηγών (κρηνών), ποταμών, λιμνών. Οι κατοικίες τους βρίσκονταν σε παραποτάμιους χώρους, τα δε ειδικότερα ονόματα τους τα λάμβαναν από τους ποταμούς στους οποίους κατοικούσαν. Αποδίδονταν σε αυτές, όπως και στο νερό, μαντικές και ιαματικές ικανότητες. Οι Ναϊάδες έδιναν τον έρωτα τους αδιακρίτως στους Θεούς και στους ανθρώπους, ιδίως σε ωραίους νέους, και από αυτή την ένωση γεννιούνταν ήρωες, μεγάλοι καλλιτέχνες, ποιητές και σοφοί.

Η περιοχή

Το ξενοδοχείο Ναϊάδες Hotel βρίσκετε στο ορεινό χωριό Όρμα και εγκαινιάστηκε στις αρχές του 2008. Απέχει μόλις 3 χιλ από τα Λουτρά Πόζαρ, 22 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσλάν και 15 χιλ από την πόλη της Αριδαίας.

\"\"

\"\"

Η ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Ναϊάδες, αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου και ενδείκνυται επίσης, για πλήθος εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Αποτελεί ιδανικό μέρος για πεζοπορία, ορειβασία, σκι, ποδήλατο βουνού, 4Χ4, ιππασία, τοξοβολία, παραπέντε κ.α., κάνοντας τις διακοπές σας συναρπαστικές.

Λουτρά Πόζαρ

Η ονομασία των Λουτρών Πόζαρ, προέρχεται από τις λέξεις «πο» και «ζαρ», που σημαίνουν «κάτω από την φωτιά». Πρόκειται για έναν τόπο πλούσιο σε βλάστηση, φυσική αρμονία και πολλές ξεχωριστές ομορφιές. Ο θερμοπόταμος «Τόπλιτσα», όπως ήταν και η παλαιότερη ονομασία, ρέει κατά μήκος της κοιλάδας που διατρέχει τα μεγαλοπρεπή-βραχώδη βουνά της περιοχής, σχηματίζοντας μικρούς καταρράκτες και ρηχές κοίτες στις όχθες.

\"\"

\"\"

Τα Λουτρά Πόζαρπου αναβλύζουν σε θερμ. 37° , με αξιόλογη χημική σύσταση. Το νερό έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες συμπεριλαμβανομένου και μακροχρόνιων παθήσεων και είναι πόσιμo. Eνδείκνυται για λουτροθεραπεία και ποσιοθεραπεία ή για τόνωση και χαλάρωση.

\"\"

Στην περιοχή επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ανακαλυφθεί ένα σύμπλεγμα περίπου 15 σπηλαίων, με άφθονα ευρήματα προϊστορικών χρόνων, τα οποία εκτίθενται στο μικρό μουσείο των Λουτρών. Η περιοχή έχει ανακηρυχθεί ως σπηλαιοπάρκο (Σπηλαιοπάρκο Αλμωπίας) και είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα.

Ξενοδοχείο-εγκαταστάσεις

Το ξενοδοχείο Ναϊάδες Hotel υποδέχεται τους επισκέπτες έχοντας ως βασικές αρχές, το τρίπτυχο άνεση, κομψότητα και παροχές υψηλού επιπέδου. Το συγκρότημα αποτελείται από συνολικά 10 δωμάτια (1 σουίτα,7 δίκλινα, 1 τρίκλινο, 1 δωμάτιο Α.Μ.Ε.Α).

\"\"

\"\"

Κάθε δωμάτιο και σουίτα στο Naiades αποτελεί ένα ιδανικό χώρο ξεκούρασης και αναψυχής συνδυάζοντας αρμονικά, τα κλασσικά στοιχεία με τις μοντέρνες πινελιές. Κάθε μονάδα είναι ευρύχωρη και παρέχει καθιστικό. Οι παροχές επίσης, περιλαμβάνουν θέρμανση και κλιματισμό, καθώς και δορυφορική τηλεόραση LCD, θυρίδα ασφαλείας, σύνδεση υπολογιστή και δωρεάν πρόσβαση στο Internet. Το τζάκι, το υδρομασάζ, το mini-bar και το μαγευτικό τοπίο θα κάνουν τη διαμονή σας πιο ευχάριστη.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ξεχωρίζει επίσης το ευρύχωρο και υπέρκομψο lobby. Ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος που κερδίζει τον επισκέπτη κατά την είσοδο του, το πιο ήσυχο σημείο του ξενοδοχείου, ιδανικό για ανάγνωση βιβλίων και περιοδικών!

Στο café bar, μπροστά στη θέα των κορυφών του Καιμάκτσαλαν, μπορεί κάποιος να απολαύσει ποτά, κοκτέιλς, σνακς, καφέδες και αναψυκτικά, ενώ υπάρχει επίσης, ειδική αίθουσα όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με μοναδικά επιμελημένο – σπιτικό πρωινό.

\"\"

\"\"

\"\"

Και το σημαντικότερο….οι άνθρωποι του ξενοδοχείο Ναϊάδες, σας περιμένουν να σας καλωσορίσουν, με ένα ζεστό χαμόγελο.

Καλώς ήρθατε στο Ναϊάδες Hotel!

Naiades Hotel
Αριδαία, Όρμα, Αλμωπίας, Ν. Πέλλας
email: info@naiades-hotel.gr
Τηλ.: 23840 94134

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook