Ο Πλατανιάς αφήνει πίσω του τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Κέρκυρα και στρέφει την προσοχή του στο ματς Κυπέλλου (29/10, 15:00) με τον Λεβαδειακό.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Εθνικού Σερρών έχουν βάλει τις βάσεις για την πρόκριση και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στη Λιβαδειά για να εξασφαλίσουν μία θέση στην επόμενη φάση.
Από το βράδυ της Κυριακής (26/10) η αποστολή βρίσκεται στην Αθήνα και μάλιστα πραγματοποιήθηκε προπόνηση στην Παιανία.
Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Κέρκυρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.
Όσον αφορά τους τραυματίες οι Ζαραδούκας και Κουλιμπαλί, που είχαν ενοχλήσεις στο ματς που έγινε στο νησί των Φαιάκων, δεν αντιμετωπίζουν τελικά πρόβλημα.
Ωστόσο για τον Τέτε η ιατρική διάγνωση έδειξε ότι υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής πρώτου βαθμού.
Στην 19μελή αποστολή του αγώνα της Κέρκυρας προστέθηκαν και οι Γουνδουλάκης, Ζουμπουλάκης, Κοκκαλάς, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Περιστερίδης, Σέχου, Τσοντάκης.
Από αυτούς ο Περιστερίδης υπέστη εξάρθρημα δαχτύλου, με τους Νέπλιακ, Σέχου, Γουνδουλάκη και Μιλούνοβιτς να παραμένουν τραυματίες. 
Την Τρίτη θα γίνει πρωινή προπόνηση και αργά το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για τη Λιβαδειά.
Στη βάση του ο Πλατανιάς αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη το βράδυ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook