Με καυστικό τρόπο και χωρίς να μασάει τα λόγια του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου επιτέθηκε κατά μέτωπο προς τον Σοφοκλή Πιλάβιο αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο. 
Στην αρχική του τοποθέτηση στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ ο κ. Τζώρτζογλου τόνισε «Ο ΟΦΗ είναι από τις λίγες ομάδες που δεν είναι μπλεγμένος στα 42 στημένα. Έχει κόσμο. Έχει προπονητικό κέντρο. Ο ΟΦΗ αν δεν μπορεί να μην πάρει αδειοδότηση. Οι άλλες ομάδες; Ο ΟΦΗ έχει δίκιο γιατί πλήρωσε! Εκπρόθεσμα αλλά πλήρωσε! Ο Πιλάβιος ήξερε ότι μπορεί να κλείσει η ΕΠΟ για αυτό θέλησε να προλάβει καταστάσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο καιγόταν και εσείς κύριε Πιλάβιε βρισκόσασταν στο εξωτερικό και πίνατε καφέ στην Ελβετία». 
Σε αυτό το σημείο ο κ. Πιλάβιος πετάχτηκε και είπε στον κ. Τζώρτζογλου «Δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω . Κάποιος πρέπει να κοιτάξει και τα θέματα σε διεθνές επίπεδο. Αφού καίγεστε για το ποδόσφαιρο δείτε την πρόταση μου». 
Στη συνέχεια ακολούθησε η εντονότατη κριτική του κ. Τζώρτζογλου στον κ. Πιλάβιο: «Με τις αποφάσεις μας γινόμαστε νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου. Ο Λιμάχερ είπε ότι η Ελλάδα είναι ο παράδεισος του στοιχήματος. Είμαι Κρητικός και δεν ανέχομαι να φωτογραφίζεται το Νησί μου για απειλές. Όταν εγώ πάω στην ΕΠΟ δέχομαι απειλές από μπράβους. Δε δικαιούστε να μιλάτε για βία κ. Πιλάβιε όταν στον τελικό Κυπέλλου που αναλάβατε να διοργανώσετε κινδύνευσαν μικρά παιδιά. Όταν φίλαθλος μάρκαρε τερματοφύλακα.
Για απειλές που δέχεται έκανε λόγο ο πρόεδρος και χθες υπήρξε επίσημη ανακοίνωση ότι δέχεται απειλές. Ψάχνετε στην Κρήτη να βρείτε αυτούς που σας απειλούν, μίλησα πέρυσι για φακέλους με περίμενε ο Αχιλλέας Μπέος με 4 μπράβους, μου επιτέθηκε και εσείς μιλάτε για απειλές. Κάθε φορά που πάω στην ΕΠΟ, τα 4 παιδιά μου αγωνιούν αν θα γυρίσω πίσω. Επειδή η ΕΠΟ του επιτρέπει να μπαίνει η …Αυτού Μεγαλειότητα». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook