Ο Γιώργος Σικαλιάς για πρώτη φορά υπερασπίστηκε την εστία του Α.Ο. Χανιά σε επίσημο ματς και μάλιστα στο πρώτο μέρος ήταν καθοριστική η συμβολή του για να μην δεχθεί γκολ η Χανιώτικη ομάδα.
Ο έμπειρος γκολκίπερ δήλωσε έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και για τα επόμενα παιχνίδια.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ματς: 

«Σήμερα θέλαμε αυτό το παιχνίδι να το πάρουμε, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Αγρινίου να πάρουμε κεφάλι για την πρόκριση. Νομίζω ότι ήμασταν λίγο άτυχοι, ειδικά στη φάση του πέναλτι, που δεν προηγηθήκαμε. Χάσαμε ευκαιρίες κι εμείς και ο αντίπαλος, αλλά νομίζω ότι γενικά δουλεύουμε πολύ καλά, έχουμε βελτιωθεί και νομίζω ότι έπρεπε κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι»

Για την πρώτη του εμφάνιση: 

«Νομίζω ότι είμαι τυχερός, γιατί ο προπονητής μου με είχε προετοιμάσει από την πρώτη στιγμή που μπήκα για προπόνηση ότι θα παίξω, οπότε είχα ετοιμαστεί ψυχολογικά. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί ήμουνα πολύ άτυχος στην αρχή της χρονιάς και είμαι ευχαριστημένος, γιατί κατά τη δική μου άποψη, θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή».

Για το πώς είδε την ομάδα αγωνιζόμενος ως βασικός: 

«Προσωπικά νιώθω πολύ εμπιστοσύνη στην άμυνά μου, δηλαδή τα παιδιά όλα πιστεύω ήμασταν πάρα πολύ καλοί και σε όλα τα παιχνίδια πιστεύω ο αντίπαλος δεν μας δημιουργεί πολλές φάσεις, κι αυτό σε κάνει να νιώθεις κι εσύ παραπάνω αυτοπεποίθηση. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θέλαμε λίγο παραπάνω τύχη για να πάρουμε το παιχνίδι».

Απομαγνητοφώνηση: Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook