Ένας πατέρας αποφάσισε να εγκαταστήσει μία κρυφή κάμερα στο σαλόνι του σπιτιού του όταν παρατήρησε ότι παιδί του έκλαιγε όταν έβλεπε τη γυναίκα που ήταν υπεύθυνη για τη φροντίδα του

Δύο γονείς που είχαν προσλάβει μία νταντά για να προσέχει το μόλις 11 μηνών μωρό τους, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα το κακοποιούσε συστηματικά.

Ο 43χρονος επιχειρηματίας από τη Ρωσία, δήλωσε ότι είχε εντυπωσιαστεί με τα προσόντα που ανέφερε η γυναίκα στην αγγελία μέσω της οποίας την προσέλαβε.

Άρχισε όμως να υποψιάζεται την νταντά, δύο εβδομάδες μετά την πρόσληψη της, αφού παρατήρησε ότι το μωρό του έβαζε τα κλάματα όταν την αντίκριζε.

«Αρχικά δεν μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα ότι κακοποιούσε το παιδί μου. Πήρα άδεια προκειμένου να τους βοηθήσω να γνωριστούν καλύτερα» είπε ο πατέρας.

Ο άντρας δήλωσε στην αστυνομία ότι αποφάσισε να βάλει κάμερες αφού δεν είχε δει κάποιο περίεργο σημάδι πάνω στο παιδί.

Η γυναίκα φρόντιζε να χτυπάει το παιδί και να του προκαλεί δυσφορία, αλλά φρόντιζε να μην αφήνει ποτέ ίχνη της κακοποίησης.

Τελικά, όταν η κάμερα έπιασε τις συγκλονιστικές εικόνες, ο πατέρας του μωρού ήρθε αντιμέτωπος με την νταντά η οποία εξαφανίστηκε λίγο αργότερα.newsbomb.gr