Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα εκτάκτως το κρουαζιερόπλοιο Thomson Majesty της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Thomson Cruises λόγω αδυναμίας του να προσεγγίσει στην Μονεμβασιά, όπου ήταν προγραμματισμένο να καταπλεύσει, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν εκεί.

Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 1.591 επιβάτες και 580 άτομα πλήρωμα, κατέφθασε στη Σούδα στις 7:00 προερχόμενο από τον Πειραιά και θα αναχωρήσει στις 19:00 με προορισμό το Κατάκολο (Αρχαία Ολυμπία).

Σημειώνεται ότι η διαχειρίστρια εταιρεία Thomson Cruises ανήκει στην Thomson Holidays (μέλος TUI Holidays) που είναι από τους κορυφαίους tour operators διεθνώς με σημαντική παρουσία και στην Κρήτη.

Με την επιβεβαίωση του έκτακτου κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου, όλες οι υπηρεσίες του Λιμένα Σούδας ανταποκρίθηκαν άμεσα για την εξυπηρέτηση του κρουαζιερόπλοιου και των επιβατών του.

Η έκτακτη αυτή προσέγγιση επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την ασφάλεια ναυσιπλοΐας που μπορεί να προσφέρει το Λιμάνι της Σούδας, αλλά και την ετοιμότητα των υπηρεσιών του στο να υποδεχθεί εκτάκτως και χωρίς πρόβλημα το κρουαζιερόπλοιο, προσφέροντας ομαλή συνέχεια στην κρουαζιέρα του.