Μια ολοκαίνουρια μοτοσικλέτα δρόμου και δύο νέα πρωτότυπα θα παρουσιάσει η Husqvarna στη διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας στο Μιλάνο (EICMA) πραγματοποιώντας δυναμική επιστροφή στην άσφαλτο.
Η ανακοίνωση έρχεται από την ίδια τη Husqvarna και, αν και δίνει κάποιες πληροφορίες για τις μοτοσικλέτες που θα παρουσιάσει, κρατάει τα καλύτερα για αργότερα. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει φυσικά η μοτοσικλέτα δρόμου για την οποία η εταιρία δίνει και τα περισσότερα στοιχεία.

Πρόκειται για μεγάλου κυβισμού μονοκύλινδρο-street μοτοσικλέτα ή supermoto-το οποίο, από ό,τι καταλαβαίνουμε, θα έχει κορυφαία περιφερειακά, ενώ θα «διατηρεί τη σουηδική σχεδιαστική τάση προς την πρακτικότητα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Παράλληλα το νέο μοντέλο θα χαρακτηρίζεται για την τεχνολογία αιχμής που θα χρησιμοποιεί αλλά και τις σχεδιαστικές αναφορές στην πλούσια κληρονομιά της Husqvarna.

Στην περσινή EICMA, η Husqvarna παρουσίασε το εικονιζόμενο, πρωτότυπο «701», ένα μονοκύλινδρο supermoto 690 κ.εκ. με ισχύ 75 ίππους. Ίσως αυτό που θα δούμε φέτος να είναι η έκδοση παραγωγής.

\"\"

Τα άλλα δύο μοντέλα που θα δούμε στην ιταλική έκθεση θα είναι πρωτότυπα με σκοπό να δείξουν στο κοινό το τι σκέφτεται η Husqvarna για το μέλλον, όσον αφορά τις μοτοσικλέτες δρόμου.

Κύρια στοιχεία τους το χαμηλό βάρος, η πρακτικότητα η κορυφαία ποιότητα στα περιφερειακά και το μοντέρνο και ξεχωριστό design. Τα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

\"\"

Πηγή: mototriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook