Τώρα η Vodafone δίνει τον απόλυτο έλεγχο στις χρεώσεις Internet από το κινητό! Από την 1η Ιουνίου ενημερώνει όλους τους συνδρομητές για τα ΜΒ που τους απομένουν για να έχουν πάντα τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού τους, αλλά και για το επιπλέον πακέτο που θα λάβουν αυτόματα όταν ξεπεράσουν τα διαθέσιμα MB του προγράμματος τους. 
Συγκεκριμένα, όσοι είναι συνδρομητές Vodafone Unlimited με ενσωματωμένα ΜΒ ή εγγεγραμμένοι σε πακέτο Mobile Internet Small, Medium και Large κάθε φορά που φτάνουν στο 80% των ΜΒ που έχουν στη διάθεση τους, θα λαμβάνουν αυτόματα SMS που θα τους ενημερώνει για τα δωρεάν MB που τους απομένουν. 
Ταυτόχρονα, οι συνδρομητές θα ενημερώνονται και για το κόστος του επιπλέον πακέτου που θα λαμβάνουν αυτόματα σε περίπτωση που ξεπεράσουν τα MB που έχουν στη διάθεση τους. Τα επιπλέον πακέτα ανανέωσης ΜΒ είναι έως και 50% φθηνότερα από τις έως σήμερα χρεώσεις που ίσχυαν σε περιπτώσεις υπέρβασης του προσφερόμενου χρόνου χρήσης. 
Με τον τρόπο αυτό η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να είναι ενήμεροι ανά πάσα στιγμή για τις χρεώσεις ΜΒ που χρησιμοποιούν, προστατεύοντας τους από υπερβολικές χρεώσεις.
Παράλληλα, οι συνδρομητές μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να καλούν ή να στέλνουν κενό SMS στο 1284 χωρίς χρέωση για να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα ΜΒ που έχουν στη διάθεση τους.

Δείτε αναλυτικά, το πακέτο ανανέωσης που αντιστοιχεί στα πρόγραμμα Vodafone Unlimited ή στα πακέτα Mobile Internet εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook