​Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα ΜΜΕ σε Ελλάδα και Αυστραλία με το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε, την Τρίτη, στο Epworth Hospital της Μελβούρνης.

Εκεί ένας πατέρας ο οποίος ήταν στην Ελλάδα είδε μέσω Skype… να κλέβουν το πορτοφόλι του γιού του!

\"1414470163683_wps_21_The_Epworth_hospital_in_M.jpg\"
Ειδικότερα, ο Νίκος και η Χρύσα είναι Έλληνες και ζουν τα τελευταία χρόνια στην Αυστραλία. Το ζευγάρι, το οποίο απέκτησε το πρώτο του παιδί, ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του με την οικογένεια του, που βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο μόνος τρόπος, λοιπόν, μιας και τα χιλιόμετρα είναι πολλά ήταν το ίντερνετ…

\"1414505355166_wps_29_A_nurse_at_Melbourne_s_Ep.jpg\"
Έτσι, ο νέος πατέρας, ενώ ήταν στο νοσοκομείο μαζί με τη γυναίκα του έκανε κλήση μέσω Skype, ώστε να μοιραστούν την ευτυχία τους με τους δικούς τους ανθρώπους. Εκείνος έφυγε για λίγο από το δωμάτιο, αλλά άφησε την σύνδεση ανοιχτή. Τότε μπήκε μια νοσοκόμα, στο δωμάτιο και άρπαξε το πορτοφόλι του από το σακάκι του! Για κακή της τύχη όμως, ο παππούς του μωρού αν και βρισκόταν στην Ελλάδα, την είδε από την κάμερα του υπολογιστή και αμέσως μόλις γύρισε ο γιος του, του το είπε!

\"1414505559167_wps_31_A_nurse_at_Melbourne_s_Ep.jpg\"
Όπως καταλαβαίνετε, το ζευγάρι προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού στην διεύθυνση της ιδιωτικής κλινικής και η νοσοκόμα απολύθηκε. Πάντως ο Έλληνας ομογενής, δήλωσε πως ο λόγος που προχώρησε σε καταγγελία δεν ήταν τα λεφτά, μιας και στο πορτοφόλι είχε μόνο 20 δολάρια, αλλά επειδή δεν είναι επαγγελματικό, μια νοσοκόμα να κλέβει! Ο διευθυντής του νοσοκομείου σε δηλώσεις του, υποστήριξε πως είναι σοκαρισμένος και τόνισε ότι δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο.

\"1414470157219_wps_20_The_Epworth_hospital_in_M.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook