Σύντομη ήταν η θητεία του Σούλη Παπαδόπουλου στον Α.Ο. Χανιά, με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει ότι οι λόγοι είναι οικογενειακοί…
Προσωρινά την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Κυριάκος Γρηγοράκης, που την Τετάρτη έλυσε τη συνεργασία του με την Α.Ε. Κυδωνίας, με άμεσο συνεργάτη τον Σταύρο Παπανδρέου, που φαινομενικά είχε αποχωρήσει από την ομάδα και παρακολούθησε το ματς κυπέλλου με τον Ολ. Βόλου από την κερκίδα!
Η ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε Α.Ο. Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο. Οι λόγοι της αποχώρησης  του από την ομάδα είναι οικογενειακοί και δεν του επιτρέπουν αυτή την περίοδο, να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μια συνάντηση με την διοίκηση όπου αποφασίστηκε από κοινού να λύσουν την συνεργασία τους.
Η οικογένεια του  ΑΟ Χανιά, ευχαριστεί τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Προσωρινά στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο κ. Κυριάκος Γρηγοράκης, Χανιώτης προπονητής με συνεργάτη τον κ. Σταύρο Παπανδρέου.
Αποχαιρετιστήρια δήλωση Σούλη Παπαδόπουλου
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση, τους εργαζόμενους στην Π.Α.Ε και το φίλαθλο κοινό των Χανίων για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και τους εύχομαι να επιτύχουν τους στόχους τους

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook