Σε αναζήτηση προπονητή, που θα μπορέσει να αξιοποιήσει το ρόστερ, που από άποψη ονομάτων μοιάζει ένα από τα καλύτερα που είχε ποτέ ο ΑΟΧ, βρίσκεται η Χανιώτικη ομάδα, μετά το \”διαζύγιο\” με τον Σούλη Παπαδόπουλο, το οποίο μπορεί να πήρε… σάρκα και οστά την Τετάρτη (29/10) αλλά φημολογούνταν έντονα, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
Δεν ήταν βέβαια τόσο η ήττα από το \”δικέφαλο\”, όσο η εικόνα των \”μπλε\”, που μπορεί να είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με τον Παπαδόπουλο να \”διαβάζει\” καλά το ματς, αλλά επιθετικά δεν έδειξαν τις αρετές που διαθέτουν σαν ομάδα και αρκέστηκαν στο να κάνουν άμυνα. 
Σε εκείνο το ματς δεν \”λειτούργησαν\” ούτε οι στημένες φάσεις, στις οποίες έδινε μεγάλη βάση στις προπονήσεις ο Πειραιώτης τεχνικός. 
Όσον αφορά την επόμενη ημέρα εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις προπονητών με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι μία από αυτές είναι του Αλέκου Βοσνιάδη.
Ο 53χρονος τεχνικός, που οδήγησε τη Νίκη Βόλου στην άνοδο, με το \”διπλό\” που πήρε πριν λίγους μήνες στα Χανιά να είναι καθοριστικό, αλλά και τον Απόλλωνα πριν δύο σεζόν, μοιάζει ιδανική λύση, με βάση το γεγονός ότι γνωρίζει καλά την κατηγορία.
Ο πρώην προπονητής της Λάρισας, της Νίκης, του Απόλλωνα, της Επανομής κ.α. είναι πάντως και ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο του Άρη, αν και δημοσιεύματα κάνουν λόγο πλέον για συμφωνία των \”κίτρινων\” με τον Βραζιλιάνο Πάουλο Κάμπος, άλλοτε προπονητή του Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook