Σε… μπελάδες αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπήκε ο Πλατανιάς, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό με 2-0, αν και κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια του, αφού με εντός έδρας νίκη επί του Ηρακλή θα πάρει την πρόκριση. 
Η Χανιώτικη ομάδα αγωνιζόμενη με αρκετές απουσίες και με το… μυαλό στο σπουδαίο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (01/11, 15:00) έχασε από την ομάδα της Βοιωτίας χωρίς να προβάλει μεγάλη αντίσταση, σε ένα ματς που έγινε στον βαρύ -λόγω της βροχής- αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς.
Είναι ενδεικτικό ότι τις πρώτες του τελικές προσπάθειες στο ματς ο Πλατανιάς τις έκανε μετά το 80\’ (συνολικά 7 τελικές ο Λεβαδειακός, εκ των οποίων οι 4 στην εστία και 3 ο Πλατανιάς, οι 2 στην εστία).
Οι γηπεδούχοι, που είχαν την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς (56%-44%), φρόντισαν να βάλουν τις βάσεις για την τελική επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο με… οδηγό τον Αργεντινό Μπορνταγκαράι.
Από δικό του κόρνερ στο 19\’ και… καραμπόλες μέσα στην περιοχή ο Ζίτο σκόραρε με τη \”συνδρομή\” του Ιτούα, ενώ στο 28\’ με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκσπούρνινγκ. 

Φάσεις-γκολ

10\’ Σέντρα του Μιλοσάβλιεβ, Μπανανά και Γιακουμάκης δεν μπορούν να βρουν τη μπάλα και ο Γκσπούρνινγκ \”καθαρίζει\” τη φάση.
14\’ Δυνατό σουτ του Μαχαίρα άουτ.

19\’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Μπορνταγκαράι, κεφαλιά του Κονέ, ο Ζαραδούκας με το κεφάλι απομακρύνει πάνω στον Ζίτο, που με τον ίδιο τρόπο δίνει πορεία προς το τέρμα στη μπάλα, για να τη στείλει στα δίχτυα -επίσης με κεφαλιά- άθελά του ο Ιτούα (1-0).
28\’ ΓΚΟΛ: Ιδανική εκτέλεση φάουλ από τον Μπορνταγκαράι και 2-0.

35\’ Σουτ του Γκόμεζ αποκρούει σε κόρνερ ο Γκσπούρνινγκ. Από την εκτέλεση του κόρνερ το σουτ του Μπορνταγκαράι κατέληξε άουτ. 
80\’ Από γύρισμα του Τόρες ο Μπεριάν από πλεονεκτική θέση στέλνει τη μπάλα άουτ.
81\’ Κόρνερ του Μπεριάν κεφαλιά του Τόρες μπλοκάρει ο Στρατηλάτης.
83\’ Σέντρα του Ζαραδούκα κεφαλιά του Τόρες καταλήγει ξανά στην \”αγκαλιά\” του Στρατηλάτη.
85\’ Ο Γκόμεζ σεντράρει για τον Σοτέλο, που στοπάρει ωραία και σουτάρει, αλλά ο Γκσπούρνινγκ μπλοκάρει.
Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Πίντερ (46\’ Σάντσες), Κώτσιος, Μαχαίρας, Ζίτο, Γκόμεζ, Μιλοσάβλιεβ, Κονέ, Μπορνταγκαράι (84\’ Ορτέγκα), Γιακουμάκης (64\’ Σοτέλο).
Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Ζουμπουλάκης, Μπανανά, Ιτούα (70\’ Δημήτρης), Ζαραδούκας, Μενδρινός (74\’ Αγκιλέρα), Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης (46\’ Μπεριάν), Τόρες, Φιγκέιρα.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook