Νεφώσεις, με βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα κατά περιόδους στο Αιγαίο και στο Ιόνιο, σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα στα βορειοδυτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 12 έως 18 στο Βόρειο Αιγαίο και από 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά στα βορειοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά στα Δωδεκάνησα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεω 4 με 5 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
Βελτιωμένο καιρό με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι, 4 μποφόρ, και πρόσκαιρα κατά τόπους μέτριοι, 5 μποφόρ.
Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, 4 μποφόρ, και πρόσκαιρα κατά τόπους μέτριοι, 5 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook