Με το έργο «Ιωάννα» της Βίλη Σωτηροπούλου συμμετείχε στο 4Ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας – Ρέντη «Ρενδία Λέξις». Η παράσταση δόθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στην κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στην Ιεράπετρα.

Στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, απέσπασε:

Βραβείο Α Ανδρικού ρόλου ο Μάκης Μουτσόπουλος για την ερμηνεία του στο ρόλο της «Ντίνας», Βραβείο Μουσικής Επιμέλειας η Ελίζα Μουτσοπούλου.

Το ρόλο της Ντίνας υποδύθηκε ο Μάκης Μουτσόπουλος και το ρόλο της Ελένης, η Ντιάνα Μανουηλίδου. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Παναγιώτης Ναρλής, τα σκηνικά-κοστούμια επιμελήθηκε ο Μήτσος Σερέτης, την μουσική επιμέλεια η Ελίζα Μουτσοπούλου και τον φωτισμό ο Γιάννης Γκαγκάρας.

Η ιστορία του έργου είναι η ιστορία της πολύπαθης αγωνίστριας «Ιωάννας», της κατά κόσμον Ντίνας. Άλλοτε ευαίσθητη και τρυφερή, άλλοτε άγρια και πληγωμένη, αγωνίστηκε, παροπλίστηκε, διχάστηκε και δίχασε, προδόθηκε, αγάπησε, αγαπήθηκε, κέρδισε και έχασε πολλά. Κι εδώ στην άκρη του δρόμου και στο περιθώριο της ζωής, η φωτιά του αγώνα καίει ακόμα μέσα στο –έστω και- παροπλισμένο σώμα της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook