Στην υπεξαίρεση 400.000 ευρώ από την τράπεζα που δούλευε έφτασε μια 37χρονη για τα μάτια του 49χρονου συντρόφου της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας \”Πατρίς\”, το περιστατικό σημειώθηκε σε τράπεζα του Πύργου, ενώ με την αποκάλυψή του προκλήθηκε σάλος στην τοπική κοινωνία.

Η 37χρονη υπάλληλος της τράπεζας διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 49χρονο επιχειρηματία και όπως ισχυρίζεται προχώρησε στην υπεξαίρεση των χρημάτων από την παθολογική αγάπη που του είχε.

Συγκεκριμένα η γυναίκα υποστήριξε ότι ο σύντροφός της που αντιμετώπιζε προβλήματα με την επιχείρησή του, της ζήτησε αρχικά ένα μικρό ποσό, το οποίο θα επέστρεφε άμεσα. Τα χρήματα δεν επιστρέφονταν ποτέ και ο 49χρονος ζητούσε κι άλλα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί \”τρύπα\” την οποία ο ίδιος της υποσχέθηκε πως θα καλύψει με χρήματα που θα έπαιρνε από δάνειο.

Σύμφωνα με την 37χρονη ο 49χρονος όχι μόνο δεν πήρε δάνειο αλλά την πίεσε επανειλημμένα να του δώσει και άλλα χρήματα καθώς θα του σφράγιζαν επιταγές, με την 37χρονη να μην μπορεί να του αρνηθεί καθώς όπως υποστηρίζει ήταν ψυχικά εξαρτημένη από τον σύντροφό της.

Η ίδια στην απολογία της τόνισε πως έχει εκποιήσει όλη της την περιουσία για να επιστρέψει μέρος των χρημάτων που υπεξαίρεσε στην τράπεζα, ενώ ο 49χρονος ισχυρίζεται πως δεν ήξερε τίποτα για την υπεξαίρεση και πως νόμιζε ότι τα χρήματα προέρχονταν από δάνειο.

Το ζευγάρι παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook