Σίγουρα είναι πολύ βασικό το να θέλεις να έχεις πάντα ενυδατωμένο δέρμα που δεν δείχνει άτονο ειδικά μετά το γυμναστήριο. Παρακάτω θα βρεις με ποιους τρόπους μπορείς να το φροντίσεις σωστά έτσι ώστε να δείχνει πάντα λαμπερό.
Ξέχασε το μέικ-απ: Αν συνηθίζεις να… παστώνεσαι στο μέικ-απ κάθε φορά που πηγαίνεις στο γυμναστήριο τότε καλά θα κάνεις να αλλάξεις τακτική για να μην «μπλοκάρεις» τους πόρους σου και γεμίζεις σπυράκια. Και επιπλέον με τον ιδρώτα θα εξαφανιστεί το μέικ-απ σου οπότε δεν έχει νόημα να το βάζεις. Καλό είναι να το βάλεις μετά την γυμναστική σου για να δείχνει το δέρμα σου τέλειο.
Αμέσως μετά το γυμναστήριο φρόντισε να πλύνεις τα χέρια σου. Με αυτόν τρόπο θα απομακρύνεις όλα τα βακτήρια από τα χέρια σου και δεν θα φτάσουν μέχρι το πρόσωπο σου.
Ξέχασε το ζεστό νερό: Σίγουρα έχεις εξαντληθεί από την κούραση και ονειρεύεσαι όσο τίποτα ένα καυτό μπάνιο, αλλά το ζεστό νερό θα απομακρύνει από το δέρμα σου και τα βασικά έλαια και θα δείχνει πολύ ξηρό αν κάνεις μπάνιο με ζεστό νερό. Μην ξεχνάς πως το δέρμα σου χρειάζεται μετά ενυδάτωση για να μην δείχνει άτονο.
Η καλύτερη ώρα να ενυδατώσεις το δέρμα σου είναι μετά το μπάνιο. Θα σου πάρει μόνο λίγα λεπτά να ενυδατώσεις καλά το δέρμα σου και να του απλώσεις μια δόση ενυδατική κρέμα για να αποφύγεις την ξηρότητα στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα σου.
Έξτρα τιπ: Είναι πολύ βασικό να φροντίσεις ακόμη και το χειμώνα το δέρμα σου φορώντας την αντηλιακή σου κρέμα αλλά και να απλώσεις στα χείλη σου το λιπ-μπαλμ σου, γιατί το να προστατεύσεις το δέρμα σου είναι πολύ βασικό.
Womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook