Τις πληγές του μετράει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης το βροχερό Ηράκλειο, με οδηγούς και πεζούς να εγκλωβίζονται στους πλημμυρισμένους δρόμους.

Η χθεσινή καταιγίδα αποκάλυψε για μια ακόμα φορά τις κακοτεχνίες στους δρόμους και μια βόλτα στη πόλη είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς ότι πίσω από την παράδοση των δρόμων κρύβεται (τουλάχιστον) η προχειρότητα.

Πέτρες, χαλίκια, σκουπίδια, φραγμένα φρεάτια παράλληλα με τους εκτός λειτουργίας σηματοδότες, καθιστούν το οδικό δίκτυο επικίνδυνο και σε κάποιες -λίγες ευτυχώς- περιπτώσεις απροσπέλαστο.

\"\"
Φραγμένα φρεάτια στο Γιόφυρο

Πλημμυρισμένους δρόμους συναντούν οι οδηγοί στον κεντρικό δρόμο της Αμμουδάρας, στο Γιόφυρο καθώς και στην παραλιακή.

\"\"

\"\"
Πλημμυρισμένοι οι δρόμοι στην παραλιακή, στην είσοδο του λιμανιού

Πολύ πιο επικίνδυνα είναι τα πράγματα στην Λεωφόρο Καζαντζίδη επί της Ν. Αλικαρνασσού και στην οδό Μπαντουβά στις Πατέλες.

\"\"
Φανάρι εκτός λειτουργίας στη Λ. Ικάρου

\"\"

\"\"

\"\"
Αυτή την εικόνα έχει η Λ. Καζαντζίδη σήμερα

Στην μεν πρώτη περίπτωση, εκτός από τις δεκάδες λακκούβες, οι βροχές \”ξέβρασαν\” πέτρες και χαλίκια με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οδηγοί και πεζοί.

\"\"

\"\"
Λακκούβες στους δρόμους στις Πατέλες

Από την απλή πλευρά, στις Πατέλες ο δρόμος θυμίζει…εργοτάξιο.

\"\"

Το οδικό δίκτυο δεν άντεξε, έσπασε, ενώ από χθες το βράδυ, όπως σας ενημέρωσε το Flashnews.gr, μια τεράστια τρύπα άνοιξε στο μέσον του δρόμου σπάζοντας ολόκληρα κομμάτια ασφάλτου! (από όπου και οι φωτογραφία με το συνεργείο του δήμου).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook