Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Creta Star, στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, Επιμορφωτική Ημερίδα από τις 08.00’ έως 14.00’ με θέμα: 
«Διαχείριση Μαθησιακών Δυσκολιών και Φαινομένων Σχολικής Βίας και Αποκλεισμού» για τους εκπαιδευτικούς(230) της 1ης Περιφέρειας Π.Ε.Ν. Ρεθύμνης (Δημοτικά Σχολεία: 2ο, 5ο, 6ο, 8ο, 9ο, 10ο, 13ο, 14ο, Άδελε, Αποστόλων, Πλατάνου Αμαρίου, Ρουσσοσπιτίου, Φουρφουρά, Σταυρωμένου). 
Την Ημερίδα οργάνωσε ο Σχολικός Σύμβουλος της 1ης Περιφέρειας Π.Ε. Μιχαήλ Κολιοραδάκης με εισηγητές τον Κοινωνιολόγο της Εκπαίδευσης κ. Θεόδωρο Ελευθεράκη, Επίκουρο Καθηγητή του Π.Τ.Π.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα εισήγησης: 
«Προβληματικές Συμπεριφορές: Αίτια και Αντιμετώπιση με Διαφοροποίηση των Κοινωνικών και Σχολικών Πλαισίων» και τον Διδάκτορα κ. Κωνσταντίνο Τριπολιτάκη, Σχολικό Σύμβουλο 16ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Κρήτης με θέμα εισήγησης «Από την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στη Συμπερίληψη: Ο Ρόλος του Εκπαιδευτικού». 
Επίσης παραβρέθηκε και χαιρέτησε τη ημερίδα ο κ. Ευστάθιος Κοντογιάννης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook