Ούτε αύριο Παρασκευή αλλά μετά από περίπου ένα δεκαήμερο, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, για το ΒΟΑΚ που συγκαλείται στην σκιά των τριών τροχαίων δυστυχημάτων που στοίχισε τη ζωή τεσσάρων συνανθρώπων μας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Flashnews.gr, η σύσκεψη μεταφέρεται χρονικά για το προσεχές διάστημα, λόγω της αδυναμίας βασικών φορέων να παρευρεθούν σε αυτή.

Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, απέστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Ροκαδάκη, εκφράζοντάς του την συμπαράσταση για την πρωτοβουλία να καλέσει σύσκεψη και την πρόθεσή του να συμμετέχει σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

"Πληροφορήθηκα από τον τύπο ότι προτίθεστε να προκαλέσετε σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές της Κρήτης, προκειμένου να ενημερωθούν αλλά και να ληφθούν αποφάσεις, σχετικά με τον Β.Ο.Α.Κ.

Η πρόθεση σας να αναλάβετε αυτή την πρωτοβουλία αναμφίβολα είναι θετική, αφού θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή μιας συντονισμένης και σοβαρής προσπάθειας, με τη συμμετοχή ασφαλώς και άλλων φορέων, με στόχο ο σημερινός Β.Ο.Α.Κ να γίνει ένας ασφαλής και σύγχρονος αυτοκινητόδρομος.

Η δική μου παρουσία και συνεισφορά στην προσπάθεια θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη".