Η νίκη ψυχολογίας που έψαχνε ο ΟΦΗ, ήρθε έστω και με την μεγάλη συμβολή του Λόρια, επικρατώντας της Ξάνθης με 1-0 χάρις σε ένα πολύ ωραίο γκολ του Μάιρον Τζορτζ που ήρθε μετά από εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Μερεμπασβίλι.

Ο ΟΦΗ είχε πάθος, ζορίστηκε αρκετά για να υποτάξει την Ξάνθη ενώ είχε – και πρέπει να το πούμε – την τύχη να διαθέτει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που φώναξε παρών όποτε χρειάστηκε. Η Ξάνθη είχε καλές ευκαιρίες με τους Κλέιτον, Ρενάν όμως ο Γεωργιανός τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο Γκατούζο παίρνει ένα point για την διαχείριση του αγώνα αλλάζοντας αρκετές φορές την διάταξη του ΟΦΗ ενώ ξεκίνησε με 3-5-2 αλλά μετά το 20\’ άλλαξε σε 4-4-2 με τον ΟΦΗ να βελτιώνει την αμυντική του λειτουργία. Στο πρώτο ημίχρονο, Απόνιο και Σίσιτς ήταν οι πιο κινητικοί παίκτες με τον Ισπανό να δίνει τον ρυθμό χάρις στις εξαιρετικές μεταβιβάσεις του.

Στο δευτέρο ημίχρονο, ο Γκατούζο έβαλε στο παιχνίδι Τζορτζ, Μερεμπασβίλι και από την δική τους συνεργασία ήρθε το γκολ που έφερε τη νίκη δίνοντας στον ΟΦΗ προβάδισμα πρόκρισης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δευτερόλεπτα πριν το γκολ του Ισπανού, ο Λόρια κάνει μεγάλη διπλή επέμβαση στα σουτ των Κλέιτον, Καπετάνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook