Για τελευταία φορά βρέθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ο Σούλης Παπαδόπουλος, που αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χανιά, στους οποίους τόνισε ότι πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να πετύχουν τους στόχους τους.
Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του ΑΟΧ είχε ο Κυριάκος Γρηγοράκης, που έστω και σαν υπηρεσιακός τεχνικός αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας. 
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Νεροκούρου και πρώην προπονητής της Υρτακίνας, του Τιτάνα, της Κορωνίδας και της Α.Ε. Κυδωνίας έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους \”μπλε\”.
Η επίσημη ενημέρωση:
Ολοκληρώθηκε υπό τις οδηγίες του Κυριάκου Γρηγοράκη, στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς η προπόνηση της Πέμπτης. Πριν την προπόνηση, με μια κούτα γλυκά, βρέθηκε στο γήπεδο ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Κυριάκο Γρηγοράκη στην οποία έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του προσωρινού τεχνικού για οποιαδήποτε  πληροφορία χρειαστεί για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για το επόμενο ματς με τον Πανηλειακό καθώς το χρονικό διάστημα είναι μικρό.

Στην συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές λέγοντας ότι θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι ενώ δεν θέλει ποτέ να ακούσει ότι τσακώθηκαν για οποιοδήποτε λόγο, εξήγησε, ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον κ.Μιχάλη(Τζουγκαράκης) και τον κ. Νίκο (Κατσιγιάννης), έτσι είναι το ποδόσφαιρο έτσι είναι οι ομάδες αυτά συμβαίνουν  και θα πρέπει οι παίκτες να είναι επαγγελματίες και να  μείνουν συγκεντρωμένοι στην δουλειά τους. Μπορούν να τα πάνε καλά και στο κύπελλο καθώς η ομάδα μπορεί να είναι από σήμερα κιόλας η πρώτη ομάδα που θα έχει προκριθεί σε ένα θεσμό που συμμετέχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Επίσης είπε ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα και αυτοί από την πλευρά τους να είναι περήφανοι που φοράνε αυτοί την φανέλα και να παίζουν για την ομάδα και τον κόσμο. Συνεχίζοντας είπε ότι θα ήθελε να κάνει το τραπέζι στα παιδιά όμως λόγω της πτήσης αυτό δεν ήταν δυνατό, κατόπιν αποχαιρέτησε αφού ευχαρίστησε πρώτα  και τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά και εργάζονται μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ.  

\"Κυριάκος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook