Ανακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ για τις εκλογές στο σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου:

\”Θετικό αποτέλεσμα πρόεκυψε από τις αρχαιρεσίας του νεοσύστατου σωματείου που θα καλύπτει συνδικαλιστικά τον επαγγελματικό κλάδο του επισιτισμού και της διασκέδασης του νομού Ηρακλείου.

Το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης (συσπειρώνεται στην ΠΑΣΕΒΕ) κατέλαβε μια έδρα στο νέο ΔΣ και μια έδρα στην τοπική Ομοσπονδία-ΟΕΒΕΝΗ-ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο την παρουσία των αντιμονοπωλιακών δυνάμεων των στους αυτοαπασχολούμενους και μικροεπαγγελματίες της περιοχής.

Οι αγωνιστικές δυνάμεις θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση των μικροεπαγγελματιών του κλάδου σε αγωνιστική κατεύθυνση, για την ακόμη μεγαλύτερη αποδυνάμωση του κυβερνητικού συνδικαλισμού, παλιότερου και νεόκοπου, με ότι πρόσωπο και αν παρουσιάζεται.

Το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα, προστιθέμενο στο πρόσφατο στο σωματείου των επιπλοξυλουργων, δημιουργεί μια αρκετά θετική δυναμική ώστε στο μέλλον από καλύτερες θέσεις οι αυτοαπασχολούμενοι του Ηρακλείου να κάνουν ακόμη πιο μεγάλα βήματα στο δρόμο της χειραφέτησης τους από όλους εκείνους που εκπροσωπούν τον συνδικαλισμό της υποταγής και της απραξίας.

Είναι όμως άξιο απορίας πως κάποιοι(?) έτρεξαν να βγάλουν ανακοίνωση πριν τα επίσημα αποτελέσματα στην οποία αμφισβητείται η έδρα που κατέλαβε η Αγωνιστική Συσπείρωση και «εξαφανίζεται» ο αντιπρόσωπος της στην ΟΕΒΕΝΗ .

Προφανώς η παρουσία των αγωνιστικών δυνάμεων που έχουν ξεκάθαρο αντιμονοπωλιακό προσανατολισμό και στέκονται απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα και την πολιτική που τα υπηρετεί δεν βολεύει όσους θέλουν τα σωματεία να είναι σφραγίδες, απομαζικοποιημενα και μακριά από κάθε είδους συλλογική δραστηριότητα. Η προσπάθεια κάποιων κύκλων να στερηθεί η Αγωνιστική Συσπείρωση την εκπροσώπηση της έπεσε στο κενό.

Η ΠΑΣΕΒΕ διαβεβαιώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσει ακόμη πιο τολμηρά, ακόμη πιο οργανωμένα τις προσπάθειες της για την ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος των αυτοαπασχολούμενων.

Με μεγαλύτερη δύναμη συνεχίζουμε, καλούμε τους ΕΒΕ του Ηρακλείου στους επόμενους σταθμούς πάλης, στο συλλαλητήριο της 1 Νοέμβριου στην Αθήνα, στην πανελλαδική απεργία στις 27 Νοεμβρίου να δώσουν δυναμικό παρόν.

Να δοθεί ηχηρή απάντηση σε εκείνους που υπονομεύουν με λόγια και έργα κάθε προσπάθεια να ακουστεί και η δική μας φωνή.

Δεν ανεχόμαστε τις συνθήκες της σύγχρονης εξαθλίωσης .
Δε συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα.
Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει.

Γραμματεία ΠΑΣΕΒΕ Ηρακλείου Κρήτης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook