Η διεθνής έκθεση Stockholm Travel Show πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο στο Stockholm Central Station – για τις ημέρες πάντα Πέμπτη έως και Σάββατο. Φέτος, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε τις ημερομηνίες 23 έως και 25 Οκτωβρίου 2014, και όπου η GREKLAND PANORAMA υπήρξε χορηγός μαζί με την FINNAIR.

Από τον σταθμό της Στοκχόλμης υπολογίζεται ότι περίπου 250.000 επιβάτες διέρχονται καθημερινά, εκ των οποίων οι μισοί περνούν περίπου 30 λεπτά της ώρας σε αναμονή του τρένου τους ή για κάποια αγορά από τα εντός καταστήματα.

H GREKLAND PANORAMA έδωσε δυνατό παρόν και ενημέρωσε τους Σουηδούς επισκέπτες για την επικείμενη έκθεση της Ελλάδας στο εκθεσιακό κέντρο ERICSSON GLOBE, για τον Φεβρουάριο, και προσκάλεσε το κοινό να την επισκεφτεί.

Στο πλαίσιο της Stockholm Travel Show η GREKLAND PANORAMA πραγματοποίησε πολύτιμες επαφές με εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία της Σουηδίας, όπως και δημοσιογράφους και media του τουρισμού.

Δήλωση του Martin Ahlberg, πρόεδρος SKÅL International στην Σκανδιναβία και τις Βαλτικές χώρες και διευθύνων σύμβουλος της Baltic Sea Tourism Commission(BTC):

“H Grekland Panorama είναι μία φανταστική πρωτοβουλία που προωθεί έναν από τους αγαπημένους μας ταξιδιωτικούς προορισμούς στο εξωτερικό. Ανυπομονούμε να δούμε ένα Σαββατοκύριακο με πολλές δραστηριότητες για το κοινό (B2C) στο Globen και αντίστοιχα για την ημέρα των επαγγελματιών (B2B) την Παρασκευή.”

Η 2η έκθεση GREKLAND PANORAMA 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.

Διοργανωτής της έκθεσης GREKLAND PANORAMA είναι η North Events. Η 2η έκθεση διοργανώνεται στο ERICSSON GLOBE τις ημ/νίες 13-15.02.2015. Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 210 9713281 και στο www.panoramagreece.com.

Η εταιρία North Events είναι η μοναδική εταιρία που εξειδικεύεται τα τελευταία έτη στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας -την Σκανδιναβία.