Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή εκβίαση από άτομα του υποκόσμου εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση σε καφετέρια στην πλατεία Βάθη, με θύμα έναν 44χρονο.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος Έλληνας έχασε τη ζωή του και μια 21χρονη από την Αλβανία που βρίσκονταν στο μαγαζί πυροβολήθηκαν από αγνώστους που «γάζωσαν» με σφαίρες το μαγαζί «Μοκαρίκο» στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης.

Οι δράστες, όπως αναφέρει το newpost.gr, επιβιβάστηκαν σε τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, σταμάτησαν έξω από το καφέ- μπαρ και άρχισαν να πυροβολούν με πυροβόλο όπλο αδιακρίτως προς το εσωτερικό του. Στη συνέχεια ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Αμέσως έπεσε νεκρός ο 44χρονος ο οποίος ήταν πελάτης του μαγαζιού και η 21χρονη (που εκτιμάται ότι εργαζόταν εκεί) τραυματίστηκε ελαφρά και έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νίκαιας. Να σημειωθεί ότι το καφέ μπαρ εκείνη την ώρα είχε αρκετούς θαμμώνες μέσα. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλβανικής καταγωγής, έλειπε από το σημείο και η αστυνομία εκτιμά ότι αυτός ήταν ο βασικός στόχος.

Ο αδερφός μάλιστα του 44χρονου θύματος σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι ο δολοφονημένος δεν είχε καμία σχέση με ανθρώπους της νύχτας. «Επρόκειτο για έναν οικογενειάρχη που εργάζονταν στο αεροδρόμιο και δεν είχε καμία εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες» τόνισε.

Η Ασφάλεια Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες οι οποίες συνεχίζονται ενώ αναμένονται και εργαστηριακά αποτελέσματα, ενώ η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook