Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, 500 μέτρα από τον μεθοριακό σταθμό,επί ελληνικού εδάφους.

Νεαρός οδηγός περίπου 35 ετών έχασε ,προφανώς λόγω απροσεξίας ,τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε σε παρακείμενο γκρεμό σε βάθος 200 περίπου μέτρων.

Όπως αναφέρει η Θρακική Γη, ο οδηγός, σαν από θαύμα όχι μόνο γλίτωσε τη ζωή του αλλά κατάφερε ,έχοντας κάταγμα στο πόδι και αιμόφυρτος να αναρριχηθεί μέχρι το δρόμο για να ζητήσει βοήθεια.Εκεί ,σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες συνάντησε την απίστευτη αδιαφορία διερχόμενων οδηγών ,50 τουλάχιστον αυτοκινήτων εκ των οποίων ουδείς σταμάτησε για να τον βοηθήσει!!!

Τελικά έσπευσαν σε βοήθειά του οι πάντα ευαισθητοποιημένοι αστυνομικοί που υπηρετούν υπό αντίξοες συνθήκες στο σταθμό ,του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.Ο 35 χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.Απίστευτο περιστατικό και ταυτόχρονα δηλωτικό της αποκτήνωσης της κοινωνίας μας που έχει χάσει πλέον την ανθρωπιά και την ευαισθησία της.

thestival.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook