Η συγκλονιστική ιστορία της Τζένι Κουίλς, κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί! Η νεαρή γυναίκα ήταν για 15 μέρες σε κώμα και ξύπνησε από τους πόνους της γέννας!!!

Συγκεκριμένα, ο γολγοθάς για την ίδια και την οικογένεια της ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου, όταν εκείνη χτυπήθηκε από ένα φορτηγό ενώ διέσχιζε έναν δρόμο στο Σεντ Πέτερσμπουργκ στη Φλόριντα.

\"1414747803335_wps_7_ARTICLE_MUST_INCLUDE_HYPE.jpg\"

Η 36χρονη, η οποία ήταν έγκυος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Μπειφροντ. Και ενώ οι γιατροί είχαν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους, την περασμένη Τετάρτη έγινε το θαύμα: οι πόνοι της γέννας την ξύπνησαν από το κώμα.

\"1414747820576_wps_9_ARTICLE_MUST_INCLUDE_HYPE.jpg\"

Κι ενώ έπρεπε να γεννήσει την 1 Δεκέμβρη τελικά την ίδια μέρα που ξύπνησε, έφερε στον κόσμο τελικά με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο σύζυγος και πατέρας της μικρούλας, Έιντζελ, πλέον δηλώνει τρισευτυχισμένος μιας και εκεί που νόμιζε ότι θα χάσει γυναίκα και παιδί, τελικά σώθηκαν και οι δυο και ελπίζει ότι από εδώ και πέρα θα πάνε όλα καλά.

\"Donations_needed_for_pregnant_mom_hit_by_2156220000_9293349_ver1.0_640_480.jpg\"
Μάλιστα, επειδή δεν είχε τα χρήματα για να πληρώσει το νοσοκομείο, όπου βρίσκονται η γυναίκα και η κόρη του, δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook που απλοί πολίτες έκαναν δωρεές, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 10.000 δολάρια. Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του, εκείνος ανέβασε στη σελίδα φωτογραφίες με τη γυναίκα και την κόρη στις οποίες έγραψε: «Αυτή είναι η όμορφη γυναίκα μου που χτυπήθηκε από μία διπλή νταλίκα, ενώ «κουβαλούσε» το αγέννητο παιδί μας. Προστατεύοντας το παιδί της, κάλυψε την κοιλιά της, όπως θα έκανε η κάθε μάνα στη θέση της και για αυτό χτύπησε το κεφάλι της. Τώρα, μητέρα και κόρη παλεύουν για τις ζωές τους. Δεν έχω τίποτα για το παιδί και τα έξοδα που έχουμε με εμένα να μην μπορώ τώρα να δουλέψω, χρειαζόμαστε πραγματικά την στήριξή σας. Θα βοηθήσει το οτιδήποτε».

\"αρχείο
\"αρχείο

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook