Η ενορία και ο πολιτιστικός σύλλογος Μαλακίου του Δήμου Ρεθύμνης σας προσκαλούν την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Μεθυστή με τη στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ρεθύμνης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "η ημέρα θα ξεκινήσει με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου λίγο έξω από το χωριό Άνω Μαλάκι και θα συνεχιστεί με « το άγγιγμα » των κρασιών και την παραδοσιακή φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής τόσο στο χώρο της εκκλησιάς όσο και στα σπίτια του χωριού. 

Η υποδοχή των κρασιών θα γίνετε μεταξύ 18:00 και 19:00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η γευσιγνωσία καθώς και η παρουσίαση θεμάτων οινολογίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης θα διεξαχθεί ο 2ος διαγωνισμός ερασιτεχνικής οινοποίησης στον περίβολο χώρο της εκκλησιάς του Αγίου Πνεύματος στο κέντρο του χωριού Άνω Μαλάκι.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην παράδοση του χωριού μας, όπου δοκιμάζονται τα κρασιά της νέας σοδειάς ,φέρνοντας μαζί σας και το δικό σας κρασί, συμμετέχοντας έτσι και στον διαγωνισμό μας , ο οποίος θα γίνει από τους οινολόγους του τόπου μας."