Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε καφετέρια στον Δήμο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, στην οποία υπήρχαν υπολογιστές με το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι \”Texas Holdem Poker\”.
Προκειται για δύο Ρεθυμνιώτες, ηλικίας 40 και 49 ετών και δύο αλλοδαπούς εκ των οποίων μία 34χρονη υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας.
Η έφοδος των αστυνομικών στην καφετέρια 20χρονου Ρεθυμνιώτη ο οποίος απουσίαζε, έγινε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γεροποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση πέντε (5) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, συνδεδεμένοι με κεντρικό διαμοιραστή και κεντρική μονάδα φορητού Η/Υ, πρόσφοροι σε πελάτες και θαμώνες του καταστήματος, με εγκατεστημένο λογισμικό για την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «TEXAS HOLDEM POKER» και συνελήφθη η 34χρονη αλλοδαπή υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία είχε επιτρέψει την παράνομη διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιγνίου στον 40χρονο, 49χρονο και 41χρονο οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Ανωτέρω Η/Υ κατασχέθηκαν μαζί με το χρηματικό ποσό των 723,50 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένων τυχερών παιγνίων. 
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γεροποτάμου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook